Ana SayfaDizilerLeke 6. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yasemin Söylediği Yalanların Altında Kalıyor!

İlgili Postlar

Leke 6. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yasemin Söylediği Yalanların Altında Kalıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Leke 5. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yasemin, Fischer’in kendisine asıldığını anlar anlamaz ona tokat atıp oteli terk eder. Çıkarken Cem’de otele gelir onu görür. Ama Yasemin, kardeşinin yanında olduğu yalanını uydurur. Arda, abisini kıskandığı için kendi şirketinin açılışında Yasemin’i ister ve abisinin yanındaki Yasemin’de kendisini tanıyıp tanımadığını sorar. Yasemin söylediği yalanların altında kalıyor.

Salı Dizileri 2019

Yasemin Söylediği Yalanların Altında Kalıyor!

Leke 6. bölüm yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. Cem, otele gittiğinde orada Mehmet’le Fischer’i görür. CEO olmak için her türlü yolu deneyen Mehmet, Yasemin üzerinden oynadığı oyun tutacak mı? Yasemin perişan halde otelden çıkar. Cem, Yasemin’i oradan çıkarken görür onu aradığında Murat’ın yanında olduğunu söyler. Cem, yurda gider ve onu orada görünce yanlış gördüğünü zanneder.

LEKE 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yasemin’le Cem artık sevgili olmuşlardır. Ama Yasemin’in ona söylemediği gerçekler onu zor durumda bırakacak, hatta haklıyken haksız duruma düşürecektir. Serpil, Birkan’ı evine gittiğinde orada Yasemin’in günlüğünü görür. Onu Yasemin konusunda bir kere daha uyarır.

Birkan, ablasının odasına dinleme cihazı yerleştirir. Yasemin, Serpil’e olanları anlatır. Serpil, çok güzel olduğu için bunların doğal olduğunu ve unutmasını ister. Birkan, ablasının Yasemin’i işe gönderdiğini duyup, onu çağırıp bu konuda uyarır. Yasemin, Şirin’in borcundan dolayı evine haciz gelmesine 2 gün vardır. Serpil’den para ister ama vermez. Cem, Murat’ın velayeti davasını hızlandırmak için avukat arkadaşından yardım ister ve Yasemin’in avukatı olmadığını hatta icra borcu olduğunu arkadaşı Cem’e söyler.

Birkan, ablasına Yasemin’e o parayı vermesi konusunda zorlar. Serpil’de Yasemin’e düşünüp yardımcı olacağını söyler ve 5 bin lira verir. Yasemin’in ödemesine son gün kala o parayı avukatına göndereceğini ve kapatmasını söyleyen Cem, son anda borcun ödendiğini öğrenir. Marin Marin’de CEO’nun kim olduğu açıklanması için toplanırlar. CEO, yeni CEO’nun kim olduğunu tam açıklayacağı sırada kalp krizi geçirir.

Arda, kendi şirketinin açılış organizasyonunda Yasemin’i istiyor ve abisini de çağırıyor. Orada Yasemin’le karşılaşan Cem’in yanına Arda gelip, kendisini tanıyıp tanımadığını soruyor.

Leke 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ortalık İyice Karışacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler