Ana SayfaDizilerSurvivor'da Adaya Kim Veda Etti?

İlgili Postlar

Survivor’da Adaya Kim Veda Etti?

Survivor 15. haftada iki dokunulmazlık oyununu da siyah takım kaybetmişti. Türk yarışmacıları iki yarışmacı eleme adayı olarak çıkarınca, Yunanların da oy verebileceği tek isim kaldığı için Yusuf’un ismini verdiler. Böylelikle eleme potasına Atakan, Emre ve Yusuf  düştü. Survivor’da adaya veda eden yarışmacı belli oldu. Survivor’da adaya kim veda etti?

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Adaya Kim Veda Etti?

Survuvor 2019 Türkiye- Yunanistan mücadelesinde çember giderek daralıyor. Sona doğru yaklaşan Survivor’da gerilim gittikçe yükseliyor. Survivor ada konseyinde Acun Ilıcalı, SMS oyları ile belirlenen adaya veda edecek yarışmacının ismini açıkladı. Son bölümlerde sık sık adı kavgalara karışan Atakan, Survivor’un en başarılı isimerinden Yusuf ve parkurların en hızlı yarışmacısı Emre eleme potasına girmişti.

Survivor 15. haftada elenerek adaya veda eden isim ATAKAN oldu.

SURVİVOR ADA KONSEYİNDE KONUŞULANLAR!

Acun Ilıcalı, Survivor 15. hafta siyah takımın eleme konseyini topladı. Ilıcalı konseye İstanbul’dan katılarak 3 eleme adayından birinin adaya veda edeceğini, birinci ve ikinci adayın Atakan ve Yusuf olduğunu, 3. adayın ise otomatik olarak eleme potasına kaldığını söyledikten sonra eleme potasına kalan 3 adaya söz verdi.

Atakan, daha önceden de eleme potasına düştüğü için bu konseyi yaşadığını, hayalini kurduğu yerde oluğunu, çok iyi çalıştığını ama orada başarısız olduğunu ve takdiri Türk halkına bıraktığını söyledi.

Emre, kendisini huzur dolu hissettiğini, eleme potasını atlatırsa daha fazla güçleneceğini ve korkmadığını söyledi.

Yusuf ise, çok klişe konuşmak istemediğini, 4 ay sonra ilk kez eleme adayı olduğunu, bu zamana kadar takımının yanında olmaya çalıştığını, doğru bir yolda olduğuna inandığını, değerlerine çıkarları için ihanet etmediğini ve takdiri Türk halkının hakkaniyetine bıraktığını ve onların gücünün farkında olduğunu söyledi.

 Survivor 15. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu! Türk Yarışmacılar Potada!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler