Ana SayfaDizilerAfili Aşk”ın ilk tanıtımı yayınlandı

İlgili Postlar

Afili Aşk”ın ilk tanıtımı yayınlandı

Kanal D’nin yepyeni ve heyecan verici dizisi Afili Aşk”ın ilk tanıtımı yayınlandı. Yaz aylarına damgasını vurması beklenen dizisi Afili Aşk’ın ilk tanıtımı merak uyandırdı. İlk tanıtımı sonrası merak edilen bir diğer husus ise ilk bölümün ne zaman yayınlanacağı.

Afili Aşk’ın ilk tanıtımı yayınlandı

Yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği, Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerini paylaştığı Afili Aşk’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda diziyle aynı adı taşıyan ve şimdiden dillerden düşmeyen Afili Aşk şarkısı kullanıldı.

Afilli Aşk Oyuncuları ve Karakterleri

İki başrol oyuncusunun gelin ve damadı canlandırdığı tanıtım, ekrana gelir gelmez büyük beğeni topladı. Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in hayranları başta olmak üzere ‘afili tanıtım’ı beğenenler, sosyal medyada yüzlerce yorum yaptı. İşte Afili Aşk’ın kadrosu!

Kerem (Çağlar Ertuğrul) ve Ayşe’nin (Burcu Özberk) yolları kesiştikten sonra başlarına gelenlerin konu alındığı dizide diğer rolleri, Altan Erkekli (Muhsin), Neşe Baykent (Yelda), Ozan Dağgez (Samet), Asena Tuğal (Hülya), Serkay Tütüncü (Volkan), Benian Dönmez (Melahat), Taner Rumeli (Rıza), Beril Pozam (Nazmiye), Hira Su Yıldız (Buse), Uğur Uzunel (Erkut), Güzide Arslan (Gonca), Umutcan Ütebay (Sabri), Yılmaz Kunt (Berk) ve Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda) paylaşacak.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu’nun yazdığı Afili Aşk, çok yakında Kanal D ekranlarındaki yerini alacak.

Afili Aşk İlk Tanıtımı

https://www.youtube.com/watch?v=4X9ZsC1H9eo

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler