Ana SayfaDizilerVuslat 19. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Bütün Kapılar Abdullah Efendiye Çıkıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 19. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Bütün Kapılar Abdullah Efendiye Çıkıyor!

TRT 1 ekranlarının fenomen dizilerinden Vuslat 19. yeni bölümü ile 20 mayıs pazartesi günü izleyicisi ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, Reyhan’a evlenme teklif etmek için onu yemeğe davet ediyor. Teknede romantik bir yemek hazırlayan Aziz, onun kendisine hayır demesinden korkuyor. Kerem, anneannesinden sonra annesininde kim olduğunu öğreniyor. Vuslat 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bütün kapılar Abdullah efendiye çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Bütün Kapılar Abdullah Efendiye Çıkıyor!

Vuslat 19. bölüm 2. fragmanında; Bülent, Aziz’e o odadaki iki kasayı Abdullah efendiye vermesini, onu ve torununu Kerem’i koruyabilecek tek kişinin o olduğunu söylüyor. Bülent, gerçeği anlayana kadar doğru kişi, hatta fazlası olduğunu söylüyor. Öte yandan Perihan, Feride’yi  gelin olarak kabul etmiyor. Tahsin, oğlu ile karşı karşıya geleceğinden sıkıntı içeresine giriyor. Süheyla’nın mezarına gittiğinde karşısında Abdullah efendiyi gördüğünde çok korkuyor.

İşte Vuslat 19. bölüm yeni fragmanı izle..

VUSLAT 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Sultan’la Fırat, gözlerini açtıklarında kendilerini ıssız bir ormanda bulurlar. Fırat, Sultan’ı sırtına alıp yürümeye başlarlar. Feride, kardeşini çalışırken Bülent’in eline düşer. Aziz, Feride’yi bulduğunda onu ellerinden tavana bağlanmış şekilde bulur. Bülent, Aziz’e Feride ile kardeşi arasında seçim yapmasını istiyor. Eğer Feride’yi kurtarmayı seçerse kardeşinin ve Fırat’ın  öleceğini söylüyor.

Akıl oyunlarını seven Bülent, Aziz’i yine bir oyunun içine sokuyor. Aziz, yerdeki kutuyu alıp Feride’yi kurtarıyor. Kardeşini gösterdiği yerden onun nerede olabileceğini çözüp Kerem’i arıyor. Fırat’la Sultan, yaralı bir şekilde bulunuyor.Aziz, evdeki kutunun ve saatin gizemini bulmaya uğraşıyor. Babaannesinin günlüğünde olan şifreyi buluyor. Saatin içindeki şifreyi de ulaşıp kutuyu açıyor. Kutudaki adresi gidip oradaki kasayı açıyor. Orada Bülent’in yaptığı kötü işlerin dosyalarını buluyor. Aziz, dosyaları Yalçın’a ulaştırır.

Kerem, Anetta’yı alıp Bülent’in yanına gidiyor. Anetta, Bülent’i görünce onu tanıyıp yüzüne tükürüyor. Kerem, dedesiyle baş başa kaldığında,oradaki kılıçla dedesini yani Bülent’i yaralıyor. Bülent, kasada bir anahtar olduğunu o adrese gidip ona bıraktığı şeyleri almasını istediğinde onun hiçbir şeyini istemediğini söylüyor. Bülent’in adamları içeri girdiğinde silahlar patlar. Aziz, Feride’nin kapatıldığı yere tekrar gittiğinde, arkasından biri gelip kafasına silah dayar.

 Vuslat 19. Bölüm Fragmanı İzle! Aziz Feride’nin Hayır Demesinden Korkuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler