Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Garip'in Ölümünü Kaldıramıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Garip’in Ölümünü Kaldıramıyor!

Star Tv ekranlarının 3 sezondur yayınlanan İstanbullu Gelin 85. son bölümüyle ekranlara geldi. İki bölüm sonra final yapacak olan dizinin yayınlanan son bölümünde; Esma hanım aklını yitiriyor. Garip’in ölmediğini yanında olduğunu zannedip sürekli onunla konuşuyor. Çocuklar annelerinden endişe etmeye başlıyorlar ve onu hastaneye yatırıyorlar. Esma Garip’in ölümünü kaldıramıyor.

Cuma Dizileri 2019

Esma Garip’in Ölümünü Kaldıramıyor!

İstanbullu Gelin 86. bölüm ilk fragman yayınlandı. Fragmanda; Esma hanım gözlerini hastanede açtığında, Garip’in nasıl gittiğini, o giderken onun yanında olup olmadığını Birgül’e soruyor. Birgül, Garip’in dinlenmek için eve gitmek istediğini ve kendilerinin de kötü bir şey düşünmediği için merak etmediğini anlatıyor.

İşte İstanbullu Gelin 86. bölüm fragmanı..

İSTANBULLU GELİN 85. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Esma hanım, mangal partisinden sonra odasına çıkar ve aynanın karşısına geçip hafta sonu kendisini kaçırması teklifini keyifle söyler. Garip’ten bir ses gelmeyince gençliklerinde sık sık yaptığı ölüm şakasını yaptığını zanneder. Yanına gider ama yine Garip ses vermez. Onun soğuk eline dokunduğunda şuurunu kaybedip öylece onun yanına uzanıp kalır.

Nazif, onları çağırmak için odalarına gittiğinde ikisini yan yana yatarken görünce özür dileyip geri çekilip Esma hanıma seslenir. Ona aşağıdan çocukların kendilerini çağırdıklarını söyler. Yine ses gelmeyince içeri girer ve Esma ile Garip’i hareketsiz yatarken bulur. Aşağıya inip çocuklarına söyler. Faruk, Fikret ve Osman koşarlar, odaya çıktıklarında Garip’in öldüğünü fark ederler.

Faruk hemen kalp masajı yapar ama çok geçtir. Garip ölmüştür. Ambulans gelir ve Garip’i götürür. Esma, sanki Garip yanındaymış gibi onunla konuşur. Faruk, Siren hanımı arayıp Garip’in öldüğünü zorda olsa anlatır. İstanbul’da olan Siren cenaze törenine katılır. Cenaze kaldırıldıktan sonra Esma, yine Garip’in hayaliyle konuşmaya başlar.

Evde birden piyano sesleri duyulur. Siren, Garip’in eğlenceli biri olduğu için arkasından birilerin ağlamasından hoşlanmadığını söyler. İçeri gittiklerinde Esma, Garip’i karşında görüp onunla şarkı söylüyor olarak bulurlar. Garip’in öldüğünü kabullenmeyen Esma’yı çocukları hastaneye yatırırlar. Birgül, Esma’nın Garip ile yaşadıklarını yazdığı günlüğü gözyaşları içinde okur.

İstanbullu Gelin 85. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Garip’in Ölümüyle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler