Ana SayfaÜnlülerKızım 33. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Öykü Bulduğu Parayı Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Kızım 33. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Öykü Bulduğu Parayı Ne Yapacak?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 32. son bölümü ile ekranlara geldi. Üç bölüm sonra final yapacak olan dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, ailesini kurtarmak için Reşat’ın istediği kolyeyi çalmak için Cemal’le işbirliği yapar. Cemal, Demir’i kurtarmak için önce polise girip durumu anlatır. Müzaidede bir hamle ile Demir’in cebinden kolyeyi alıp Reşat’ın cebine koyar ve Demir’i kurtarır. Dizinin son sahnesinde Öykü parkta zarfın içinde para bulur. Öykü bulduğu parayı ne yapacak?

Cuma Dizileri 2019

Öykü Bulduğu Parayı Ne Yapacak?

Kızım dizisi 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir, Cemal’in kendisini kurtarması ile serbest kalır. Reşat ise tutuklanır. Karakola gittiklerinde komiser Reşat’ın tutuklamasında kendilerine yardım ettiği için Cemal’e teşekkür eder. Komiser, Reşat’ı uzun zamandır aradıklarını ve bir daha onun hapishaneden çıkamayacağını söyledikten sonra Demir ve Cemal derin bir nefes alır.

KIZIM 32. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, Cemal’e şimdi nasıl eve gideceğini, Candan’ın kendisini öldü bildiğini sorduğunda Cemal, her şeyi hazırladığını merak etmemesini söyler. Demir eve gelir ve kızıyla, Candan’la doyasıya hasret giderir. Candan’ın Demir’in elinden tutup fotoğraf çektirirken, hallerini gören Uğur ile Cemal, Demir’e Candan’a evlenme teklif etmesi konusunda baskı yapar.

Demir ise nasıl evlenme teklif edeceğini Candan’a bir yüzük alacak parası olmadığın söyler. Uğur, Cemal ve Öykü bir plan yapıp evi süslerler. Candan işten geldiğinde onu lüks bir restorana gelmiş gibi karşılarlar. Öykü garson olur ve önlerine bir menü koyup ne arzu ettiklerini sorar. Candan, menüde olan makarna ve salata istediğini söyler. Öykü mutfağa gittiğinde Demir, Candan’ın önüne diz çöküp evlenme teklif eder.

Candan zaten evli olduklarını söylediğinde Demir, formalite olduğunu gerçek bir evlilik isteğini söyler. Candan Demir’e evet der. Demir ondan sonra eski iş yerine gider ama yerine başka eleman almışlardır. Bulaşıkçılık yapmak üzere bir işe girer. Öykü, babasının bulaşıkçılık yapacağına üzülür. Demir’e, Öykü’nün kaybolduğu haberi gelir.

Demir ilk iş gününde işi bırakıp kızını bulur. Cemal, bütün kötü işleri bırakıp yeni bir işe girer. Demir’i ve Uğur’u da oraya işe girdirir. Demir, Öykü’yü arayıp yeni işe girdiğini söyler. Öykü, ne iş yapacağını sorduğunda babası garsonluk deyince rahatlar. Candan’la parka giden Öykü zarf dolusu para bulur.

Kızım Dizisi 32. Bölüm Fragmanı Geldi! Demir’den Candan’a Romantik Evlenme Teklifi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler