Ana SayfaDizilerKuzgun 15. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Babamın Katilisin Kuzgun!

İlgili Postlar

Kuzgun 15. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Babamın Katilisin Kuzgun!

Star Tv ekranlarının yeni fenomen dizisi Kuzgun 15. yeni bölümü ile 22 mayıs çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Ali Rıfat’ı sahte raporla hapishaneden çıkarıyor. Rıfat, çıkar çıkmaz Kuzgun’a bir ölüm planı yapıyor ama Kuzgun değil en yakın arkadaşı ölümle burun buruna geliyor. Bunu öğrenen Kuzgun, Behram’la işbirliği yapıp Rıfat’a bir ölüm planı yapıyor. Dila Kuzgun’un karşısına çakıp,’ Sen babamın katilisin Kuzgun’ diyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Sen Babamın Katilisin Kuzgun!

Kuzgun 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Dila, Kuzgun’un karşısına çıkıp onun geldiği günden beri kendilerini paramparça ettiklerini söylüyor. Kuzgun, Dila’ya kendisinde saklanmak istediğini ama onun kendisinin karşısına bir hain olarak çıktığını söylüyor. Onun suçlu babasını çıkarmak için kendisini sattığını söylüyor. Dila, kendisine Behram’ı vermesini istiyor. Kuzgun ise onun torunu olduğunu söylüyor.

İşte Kuzgun 15. bölüm fragmanı..

KUZGUN 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzgun, Dila’yı Kudret’le gördükten sonra ona karşı tavırları değişiyor. Aslında Dila, Kuzgun’u ele vermemek için onunla görüşmeye gitmiştir. Behram, Dila’nın  cezasının ölüm olduğunu söylüyor. Kuzgun, Dila’nın öldürülmesine karşı çıkar. Onu dibe vurmasını istediğini söyler. Büyük uyuşturucu sevkıyatında görev Dila’ya verilir. Dila, Ali’den yardım ister.

Kumru, eve yerleştirdiği dinleme cihazıyla sevkıyatı öğrenir. Dila’yı arayıp gönderdiği adrese gelmesini söyler. Kumru,gizlenerek Dila’nın sevkıyat yerinde fotoğraflarını çeker. O sırada polisler gelir ve Dila Selçuk sayesinde kurtulur.

Cihan, Kumru’yu oradan alarak abisinin yanına götürür. Kumru’nun çektiği fotoğrafları Kuzgun seyreder. Kumru’yu eve götürecekken Dila’dan telefon gelir ve Cihan’a Kumru’yu eve bırakmasını ister. Rıfat’ın tuzağına Kuzgun değil, Cihan düşer. Üzerlerine gelen kamyonu gören Cihan arabadan Kumru’yu dışarı çıkarırarak kendisini feda eder. Cihan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır.

Rıfat’ın arabasının önüne bir araba gelir ve Rıfat’ı alıp bir konteynıra kapatırlar. Sonra Kuzgun,Rıfat’ın karşısına çıkıp, kendi canı yerine kardeşinin canına göz diktiğini söyler. Dila’ya telefon gelir. Telefonu açtığında yeğeni, kız kardeşi veya babası arasında bir karar vermesini, üçünden birinin öleceği yazar. Dila mesajlardan babasının yerini bulur. Ama babasının bulunduğu konteynırı açtığında silah ateşlenir ve babası vurulur.

 Kuzgun 15. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Dila Babasının Ölümüyle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler