Ana SayfaDedikoduSavaş Dizisinden İki Oyuncu Birden Ayrılıyor!

İlgili Postlar

Savaş Dizisinden İki Oyuncu Birden Ayrılıyor!

Fox Tv ekranlarında 3 sezondur her bölümü büyük bir heyecanla izlenen Savaşçı dizisi 75. yeni bölümü ile 19 mayıs pazar günü ekranlara gelecek. Dizi 4. sezonda izleyiciyle buluşmaya devam edecek. 26 mayıs pazar günü 76. sezon finaliyle ekranlara gelecek. Savaşçı dizisinden iki oyuncu birden ayrılıyor. Peki hangi oyuncuya Savaşçı dizisine veda edecek?

Pazar Dizileri 2019

Savaş Dizisinden İki Oyuncu Birden Ayrılıyor!

Her bölümü büyük heyecanla izlenen Savaşçı, 76. bölümüyle sezon finali yapacak. Savaşçı 4. sezonda ekranlarda olacak diziden iki oyuncunun birden ayrılacağı haberi geldi. İddialara göre Savaşçı dizisinde Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş karakterini canlandıran Uğur Biçer ile Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat karakterini canlandıran Burç Kümbetlioğlu dizideki hikayeleri bittiği için ayrılacaklar.

SAVAŞÇI 75. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, Bordo berelilere mensup timin destansı hikayesini anlatan Savaşçı dizisi, bir dönem Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) ile Yüzbaşı Kağan Bozok’un (Berk Oktay) hapisten çıktıktan sonra tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Kılıç Timi, üstün becerisi, büyük görev aşkı ve sonsuz vatan sevgiyle ülkenin ihtiyaç durduğu her noktada görev yapacak. Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacak. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları bütün zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, canlarını adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

İşte Savaşçı 75. bölüm fragmanı..

 

Savaşçı Dizisinde Şoke Edecek Tokat Sahnesi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler