Ana SayfaDizilerSavaşçı Dizisinde Şoke Edecek Tokat Sahnesi!

İlgili Postlar

Savaşçı Dizisinde Şoke Edecek Tokat Sahnesi!

Fox Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam eden dizi Savaşçı’nın yeni bölüm fragmanı geldi. Savaşçı dizisinde ekranlara gelen bölümde ne oldu? Savaşçı dizisinin yayın tarihi ne zaman? Savaşçı dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak? Savaşçı dizisinin yeni bölümü ne zaman? Savaşçı dizisine dair tüm merak ettiklerinize ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Savaşçı dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak?

Savaşçı dizinde yeni bölüm fragmanı geldi, 62. yeni bölümüyle 10 Şubat Pazar günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı Savaşçı dizinin yeni bölümünde dikkat çeken sahneler yer alacak.

Fox TV’nin beğenilen dizisi Savaşçı’nın yeni bölümünde başkarakter Kopuz Albay yıllar sonra karşısına çıkan kardeşi Murat’tan hesap soruyor. Kopuz Albay’ın kardeşi cephesinden nasıl tepki gelecek derken; Murat’ı tokatladığı sahnede ‘Buradakiler herkes değil kalın kafalı. Buradakiler onurlu ve şerefli Türk askerleri’ sözü izleyenlerin dikkatini çekiyor. Kılıç Timi ise Suriye’deki yeni bir oluşumu engellemek için yeni bir operasyona çıkıyor. Ancak bunlar yaşanırken yeni evlenen Astsubay Selçuk vuruluyor.

Savaşçı dizisinde ekranlara gelen bölümde ne oldu?

Savaşçı dizisi son bölümde neler olduğunu hatırlayacak olursak;  “Murat Kopuz” karakterine hayat veren ünlü isim Ali İl, İbrahim Kopuz’un (Murat Serezli) kardeşi olarak izleyici karşısına çıkmıştı. Merakla beklenen Savaşçı 62. yeni bölümünde ise Kopuz Albay, karşısına çıkan kardeşi Murat’a tokat atıyor. Kopuz Albay’ın ‘Buradakiler herkes değil kalın kafalı. Buradakiler onurlu ve şerefli Türk askerleri. Türk milleti bu alçaklar türemesin diye 40 yıldır kanını döküyor’ sözleri fragmanda dikkat çekiyor.

Kopuz Albay gelen yeni bir istihbarat sonrasında Kılıç Timi’ni Suriye’ye gönderiyor. Yapılan operasyonda ise yeni evlenen karakter Astsubay Selçuk vuruluyor. Kılıç Timi’nin keskin nişancısı Astsubay Selçuk ile birlikte yeni gittikleri operasyon esnasında Suriye’de irtibat kesiliyor.

Savaşçı dizisinin yayın tarihi ne zaman?

Fox Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşan Savaşçı dizisi 62. yeni bölümüyle 10 Şubat Pazar günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı şu şekilde;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler