Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'in 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Çarşamba akşamının reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümde biraz daha heyecanlı bir şekilde izleyenlerin karşısına çıkacak olan Sen Anlat Karadeniz dizisi 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman detayları haberimizde…

6 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Diriliş Ertuğrul mu? Sen Anlat Karadeniz mi?

Sen Anlat Karadeniz’in 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İrem Helvacıoğlu İle İlgili Sen Anlat Karadeniz Dizinin Yapımcısı Kararını Verdi!

40. bölümde Nefes ve Yiğit’in zorlu koşullardaki yaşamı tüm izleyenleri duygulandıracak.  Vedat, babasından oğlunu kendisine getirmesini istiyor. Tahir ise polisten kaçtığı sırada amacına ulaşamadan ormanda yakalanıyor. 40. bölümden ilk fragmanda Nefes’in rahatsızlandığı ve kendini kaybettiği de görülüyor. Nefes’e ne olacak? Tahir ceza alacak mı? İzleyenler bu soruların cevabı için 40. bölümü bekliyor.

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin 39. Bölümünde Neler Yaşandı?

Sen Anlat Karadeniz’e Yeni Oyuncular Dahil Oluyor!

Tahir’in Vedat’ı vurması herkesi derinden etkiler. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmektedir. Şimdi sevdalarına sahip çıkma sırası Nefes’tedir. Vedat’tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda eder ve bir mektup bırakarak herkesi terk eder. Nefes ve Yiğit artık dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıyadır.

Sen Anlat Karadeniz’de Çıkan Kriz, Erkenci Kuş’ta Yaşanmadı!

Nefes’in mektubunu alan Tahir hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarır. Şimdi bir de kanun kaçağı olan Tahir, oğlunu ve sevdasını bulmadan dönmemeye kararlıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler