Ana SayfaDizilerİşte Diriliş Ertuğrul Dizisinin Merakla Beklenen 135. Bölüm Fragmanı!

İlgili Postlar

İşte Diriliş Ertuğrul Dizisinin Merakla Beklenen 135. Bölüm Fragmanı!

TRT1 ekranının büyük ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul  134. bölümü 6 Şubat Çarşamba akşamı yayınlandı. Heyecanlı bir bölümle daha izleyicinin karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul dizisinde, yeni bölüm ile alakalı ilk fragman yayınlandı. Fragmanın detayları haberimizde..

İşte Diriliş Ertuğrul Dizisinin Merakla Beklenen 135. Bölüm Fragmanı!

Başladığı tarihten bu yana oldukça ilgiyle izlenen Diriliş Ertuğrul dizisi 134. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Oldukça heyecanlı bir bölüm yayınlayan dizide, 135. bölüm fragmanı merak edildi. Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Diriliş Ertuğrul 135. bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte Diriliş Ertuğrul Dizisinin Merakla Beklenen Fragmanı:

Diriliş Ertuğrul 134. Bölümünde Neler Oldu?

Moğollar obaya hain bir saldırı düzenlemesiyle her yeri kırdı geçirdi. Moğol tehlikesini gören Dragos ise ‘Artık biz de Ertuğrul’a mecburuz’ cümlesiyle dikkatleri üzerine çekti. Diriliş Ertuğrul’da Moğollar hiç beklemedikleri bir anda Ertuğrul Bey’in obasına saldırı düzenleyince, Ertuğrul’a muhtaç kaldıklarını bir kez daha kabul etmek zorunda kalıyorlar.

Dragos’un kilisenin önünde Ertuğrul’u öldürmek için hazırladığı oyunda bir anda şartlar değişmiş ve Zangoç canı pahasına Ertuğrul’u korumak durumunda kalmıştı. Yaşanan çatışmada Abdurrahman ağır yaralanmış Ertuğrul’un kollarında yaşam mücadelesi veriyordu. Acaba Abdurrahman yaşayacak mı?

Bir yanda Dragos bir yanda Beybolat’la uğraşmak durumunda kalan Ertuğrul Bey’in yürüttüğü gizli faaliyetler Moğolların dikkatinden kaçmadı, Hülagü Han’ın peşinde olduğu ve Selçuklu Devlet sırlarını içinde barındıran sandıkla Anadolu’dan toplanan vergilerin bir anda ortadan kaybolmasını Ertuğrul’un yaptığını düşünmelerine sebep oldu. Peki, birçok sorunla baş etmek için uğraşan Ertuğrul, ailesini Moğollar arasından kurtarabilecek midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler