Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz: Bir Çocuğa Bakmayı Başaramadık

İlgili Postlar

Cem Yılmaz: Bir Çocuğa Bakmayı Başaramadık

Cem Yılmaz geçtiğimiz gün, Özlem Gürses’le yaptığı ropörtajda herkesi şaşırtacak açıklamalar yaptı. Kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Cem Yılmaz “Bir çocuğa bakmayı başaramadık.” diyerek sitem etmesi sevenlerini duygulandırdı. İşte Cem Yılmaz’ın o açıklamaları…

“Müzisyen Olmak İstiyordum”

Cem Yılmaz kendisi hakkındaki gerçekleri anlatırken, çocukluk hayallerinden de bahsetti. Çocukken hep bir müzisyen olmak istediğini söyleyen Yılmaz, büyüyünce bunu başaramadığını o yüzden de müziğe karşı içinde hep bir heves kaldığını anlattı.

Başarı Tutkusu Hayatını Zorlaştırıyor

Başarının çok önemli bir yere sahip olduğunu anlatan Cem Yılmaz, bugüne kadar başarılı olmak için sürekli çalışıp, planlamalar yaptığını anlattı.  Başarılı insanların ortak noktasının sadece çok çalışmak olduğunu söyleyen Cem Yılmaz, başarının insanı hayattan uzaklaştırdığını “Yolun tamamlandığı hissini veriyor.” sözleriyle ifade etti.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz: Bir Çocuğa Bakmayı Başaramadık

Cem Yılmaz verdiği röportajda, 4 buçuk sene önce ayrıldığı eşi Ahu Yağtu ile olan evlilikleri hakkında ilk kez konuştu. Boşanmalarından en çok çocuklarının etkilendiğini de belirten Yılmaz, “Hayatta çok şeyi başardım ama bir çocuğa bakamadık karı-koca” diyerek boşanmanın onda başarısızlık hissi uyandırdığını açıkladı.

Ahu Yağtu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler