Ana SayfaDedikoduSerenay Sarkıya Kerem Bursin'in İzlerini Hayatından Siliyor!

İlgili Postlar

Serenay Sarkıya Kerem Bursin’in İzlerini Hayatından Siliyor!

Geçtiğimiz ay ayrılan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin ilişkisinde gündeme gelen barışma haberlerinin yalan olduğu ortaya çıktı. Yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilen Serenay Sarıkaya Kerem Bursin’in izlerini hayatından siliyor! Yaşam tarzını ve Kerem Bursin’den kalan her eşyayı değiştiren Sarıkaya görünüşe göre yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor…

 Kerem Bursin Amerika’ya Gidecek

Geçtiğimiz sene 6 ay boyunca Amerika’da kalan ve yeniden oraya yerleşme ihtimali olan Kerem Bursi’nin Amerika’ya sadece kafa dinlemek ve uzaklaşmak için gittiği söylenmişti. Yaşanan son hadiselerden sonra yaz için yeniden Amerika’ya gidecek olan Bursi’nin Türkiye’ye ne zaman döneceği ya da dönüp dönmeyeceği bilinmiyor.

Serenay Sarkıya Yeni Bir Aşka Mı Atıldı

Güzel oyuncu Serenay Sarıkya’nın yeni bir ilişkiye başladığı iddia ediliyor.  Kerem Bursin ile ayrıldıktan sonrasın ilişkinin bitmesinin üçüncü bir kişi yüzünden olmadığını açıklayan Serenay Sarıkaya ise yeni ilişki iddiaları hakkında şimdilik sessizliğini koruyarak, sorulan sorulara yanıt vermiyor.

Kerem Bursin Kimdir?

Serenay Sarkıya Kerem Bursin’in İzlerini Hayatından Siliyor!

Geçtiğimiz gün bir arkadaşının evine giden Sernay Sarıkaya  yeni arabasıyla görüntülendi. Barışma haberlerinin yalan olduğu ortaya çıktıktan sonra Sarıkaya’nın hayatında yapmış olduğu değişimler hayranları ve çevresi tarafından bu ihtimali tamamen kapattığının da bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Serenay Sarıkaya Kimdir ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler