Ana SayfaDedikoduBeren Saat'in Eski Sevgilisi Efe Güray'ın Annesinden Şaşırtan Yorum!

İlgili Postlar

Beren Saat’in Eski Sevgilisi Efe Güray’ın Annesinden Şaşırtan Yorum!

Bildiğiniz üzere Beren Saat ve Kenan Doğulu cephesinde işler her gün değişiyor. Bu ilişkinin boşanmayla bitmese de ikilinin arasında bir problem yaşadıkları kesin. Geçtiğimiz günlerde Beren Saat’in eski sevgilisiyle fotoğraf paylaşması üzerine, Beren Saat’in eski sevgilisi Efe Güray’ın annesinden şaşırtan yorum geldi. Efe Güray’ın annesinin sözleri iddiaları güçlendirmiş oldu. İşte son gelişmeler…

Beren Saat Tramvayı Geride Bırakamadı

Başarılı oyuncu Beren Saat’in eski sevgilisi Efe Güray 2004 senesinde acı bir kazayla hayata gözlerini yummuştu. Beren Saat bunun ardından işlerine sarılmış ve hayatını toparlamıştı. Üzerine hayatına devam ederek yeni ilişkiler kuran Saat’in Efe Güray’ın acısını unutmadığı için mutlu olamadığı yönünde iddialar var.

Beren Saat’in Psikolojisi İyi Değil!

Hayranları Tepkili

Beren Saat’in son dönemlerde yaptığı paylaşımlar mutsuzluğunu gösterse de, Kenan Doğulu aşamayacakları bir problem olmadığı yönünde ikinci kez açıklama yapmıştı. Ancak bu açıklama ardından Efe Güray’la fotoğraf paylaşan Saat’e hayranları Doğulu’ya haksızlık yaptığı yönünde tepkiler gösterdi.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat’in Eski Sevgilisi Efe Güray’ın Annesinden Şaşırtan Yorum!

Efe Güray’ın annesi bu zamana kadar sessizliğini korumuş ve hiçbir yorumda bulunmamıştı. Ancak hala acısının geçmediği iddia edilen Beren Saat‘in paylaştığı fotoğrafın altına dün Efe Güray’ın annesi Seni çok seviyorum güzel kızım. Oğlum doğumuyla bana en güzel Anneler Günü hediyesini vermişti. Ne yazık ki artık sadece kalbimizde…” yorumunu yapması güzel oyuncu hakkında çıkan iddiaları da desteklemiş oldu.

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler