Ana SayfaDizilerYasak Elma 46. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ender Şahika'yla Başa Çıkabilecek Mi?

İlgili Postlar

Yasak Elma 46. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ender Şahika’yla Başa Çıkabilecek Mi?

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 45. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız’ın Zehra’yı tehdit ederek Halit’in eve dönmesini sağlıyor. Şahika, Halit’in ilgisini çekmeyi başarıyor. Şahika, Ender’i bitirmek için Yiğit’e işbirliği teklif ediyor. Ender ise Yıldız’ı Halit’den ayırmak için Sevda’yı tutuyor. Ender, Şahika’yla başa çıkabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Ender Şahika’yla Başa Çıkabilecek Mi?

Yasak Elma 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, Kaya’nın evine gittiğinde Şahika’yla karşılaşır. Birbirlerine laf sokmalarının ardından, Ender Kaya ile dışarı çıkar. Ender, Kaya’ya kendisine biraz zaman vermesini ister. Kaya bekleyen taraf olmak istemediğini, Halit’le aynı evde yaşamalarını istemediğini söyler.Yıldız, Zehra’ya Caner’le ilişkisini saklaması karşılığında babasını eve getirmesini istiyor. Zehra, Erim’e gidip, annesine babasının yanına gitmek istediğini söylemesini ister. O da kabul etmek zorunda kalır.

YASAK ELMA 45. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zehra, babasıyla baş başa yemek yemek istediğini söyler. Kaya’yı da çağırırlar yemeğe. Halit, eve geldiğinde, Yıldız ona çok güzel bir masa hazırlamıştır. Halit, yemeğe kalamayacağını söyler ama sonradan fikrini değiştirip Yıldız’la romantik bir yemek yer. Daha sonra birlikte olurlar. Zehra, yemeği Kaya ile yemek zorunda kalır. Onlar yemek yerken, Ender’le Caner’de oraya gelir. Caner, Zehra’yı Ender ise Kaya’yı kıskanır.

Yıldız, Zeynep’i eve çağırır ve onların bir davete gideceklerini öğrenir. Halit’in de o davette olacağını bildiğini için Zeynep’ler le gitmek istediğini söyler. Davete beraber giderler. Halit, Yıldız’ın davete gelmesinden rahatsızlık duyar ve Alihan’ın yanına gidip, Zeynep’le Yıldız’ın ona yalan söylediğini söyler. Alihan’la Zeynep’in arası Yıldız’ın yalanı yüzünden bozulur.

Zerrin de Halit’in yanında Yıldız’ı görünce bozulur. Bunu anlayan Ender, Zerrin’in yanına gidip Zeynep’in Yıldız’la Halit’i barıştırmaya uğraştığını söyler. Düğünde annesinden yadigar broşu ondan almasını yoksa Alihan’la ayrıldıklarında Zeynep’in ilk işinin onu bozdurmak olacağını söyler. Zerrin, ertesini gün Zeynep’e gidip broşu ister. Zeynep, verir ama çok üzülür. Şahika, Yiğit’i çağırıp Ender’den intikam almak için birlikte hareket etmeyi teklif eder.

Yasak Elma 45. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Şahika Halit’e Kur Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler