Ana SayfaDizilerAfili Aşk'ın Yayın Tarihi Belli Oldu! İlk Bölüm Fragmanı İzle!

İlgili Postlar

Afili Aşk’ın Yayın Tarihi Belli Oldu! İlk Bölüm Fragmanı İzle!

Kanal D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan yeni dizi Afili Aşk’ın ne zaman ekranlara geleceği çok merak ediliyordu. Kanal D’nin yeni dizisi Afili Aşk’ın yayın tarihi belli oldu. Dizinin baş rollerini genç kızların sevgilisi yakışıklı Çağlar Ertuğrul ile yeni gözde oyunculardan Burcu Özberk paylaşıyor. Yaza damgasını vuracağı ve uzun soluklu olacağı tahmin edilen dizi yakında izleyicisi ile buluşacak.

Çarşamba Dizileri 2019

Afili Aşk’ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Afili Aşk dizisinin ilk bölümünün fragmanı yayınlandı. Bir çok dizi ve filmde yer alan Çaglar Ertuğul’in yıldızı, ‘Fazilet Hanımın Kızları’dizisiyle parladı. Ertuğurul’u hayranları yeni bir projede görecek olmaktan hayli heyecanlı. Burcu Özberk’de aynı yıllarda çok izlenen, ‘Güneş’in Kızları’ diziyle izleyenlerinin kalbini kazanmış bir oyuncu. İki sevilen oyuncunun aynı projede yer alması hayranlarını hayli mutlu etti.

Afili Aşk dizisi 12 haziran çarşamba günü izleyicisi ile buluşacak. İşte dizinin fragmanı..

https://youtu.be/AmEiTg4idnM

Yakışıklılığı ve karşı cinse karşı 5 saniyede etki edebildiğinden emin olan Kerem, gördüğü büyük ilgiden emindir. Ama Ayşe ile karşılaştığında onun kendisinden 5 saniyede etkilenmediğini görür ve Ayşe’nin arkasından seslenmek zorunda kalır. Bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Ayşe onu fark etmez bile. İlk defa bir kızın kendisini görmemesinden rahatsız olan Kerem, rahatsız olmaya başlar. Hikaye ikiliyi bir araya getirecek ve nikah masasına oturtacak. Çapkınlık mı sevda mı?

Afili Aşk”ın ilk tanıtımı yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler