Ana SayfaDizilerNedim'e Yapılan Eziyet Bitmiyor! Zalim İstanbul 8. Bölüm Özeti!

İlgili Postlar

Nedim’e Yapılan Eziyet Bitmiyor! Zalim İstanbul 8. Bölüm Özeti!

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Zalim İstanbul 8. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümü çok tepki toplayacak gibi görünüyor. Nedim üzerinden oynanan oyunlar ve onu aşağılayacak sahnelerin yer alması izleyenlerin pek hoşuna gitmiyor. Nedim’e yapılan eziyet bitmiyor. Şeniz’in, oğlunu kurtarmak için Ceren’le Nedim’i evlendiriyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim’e Yapılan Eziyet Bitmiyor!

Cenk’ten hamile kalan para düşkünü Ceren, Şeniz’i kendi tuzağına düşürmek isterken, onun tuzağına düşüyor. Şeniz, Ceren’i DNA testi alma bahanesiyle götürdüğü otelde bir adamla görüntüleyip onu tehdit ediyor ve Nedim’le evlenmeye zorluyor. Ceren’in hayali Cenk’le evlenmektir ama Nedim’le evlenmeye mecbur kalıyor. Cenk ile Cemre son anda yetişiyor ama nikah çoktan kıyılmıştır.

ZALİM İSTANBUL 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemre, Cenk’i arayıp annesinin Nedim’e bir şey yapacağından şüphelendiğini söylüyor. Cenk, annesinin Nedim’e bir kötülük yapacağını bildiği için uçakla İstanbul’a dönüyor. Agah aradığı kimseye ulaşamayınca ihaleyi iptal edip ada İstanbul’a dönüyor. Eve geldiklerinde Nedim’le Ceren’nin evlendiğini öğreniyorlar. Seher hanıma koşuyor ama karşılaştığı şeyle şok olup olanların sorumlusu olarak Agah beyi suçluyor. Agah beyin hiç bir şeyden haberi yoktur.

Şeniz’le konuşmak isteyen Agah, duydukları karşısında şok oluyor. Şeniz, Ceren’in Nedin’den hamile kaldığını kendisinin de bu olayın duyulmaması için onları evlendirmek zorunda kaldığını, hatta Neriman hanımın torunu ile para konusunda yaptıkları pazarlığı ses kaydı yapıp tehdit ettiğini söylüyor. Agah, Şeniz’in tüm söylediklerine inanıp, Seher hanımı üzmemek için kızının hamile olduğun söylemiyor.

Cenk’de annesinin ne kadar tehlikeli bir kadın olduğunu bildiği için Cemre’yi ondan korumaya çalışıyor. Ceren, kendisini konağın sahibi olarak görüp annesini ve kardeşlerini aşağılıyor. Seher hanım, Agah’la görüşüp bu evliliğe son vermesi için yalvarıyor. Agah, bu evliliğe mecbur kaldıklarını konuşursa yüzünün kızaracağını söylüyor.

Öte yandan, Ceren, Cenk’in odasına girip onu bekliyor ve o geldiğinde onu kıskanıp kıskanmadığını soruyor. Cenk, onu sevmediğini söyleyip onu kovuyor. Ama Ceren, elindeki bıçağı karnına doğrultup, ondan bir parçayı karnından söküp atacağını söylüyor.

Zalim İstanbul 8. Bölüm Fragmanı İzle! Ceren Kimle Evleniyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler