Ana SayfaDizilerAkın Koçovalı Çukur'da! Çukur 2. Sezon 33. Bölüm Özeti!

İlgili Postlar

Akın Koçovalı Çukur’da! Çukur 2. Sezon 33. Bölüm Özeti!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi 2. sezon finali yapmak için hazırlanıyor. Dizinin 2. sezon 33. son bölümü izleyicisi ile buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yamaç, Aliço’yu bulmak için uğraşıyor ama Yücel, oyunlarına devam ediyor. Yamaç, Aliço’nun sesini duyduğunda büyük bir patlama oluyor ve yaralanıp hastaneye kaldırılıyor. Selim’e bir telefon geliyor ve oğlu Akın Koçovalı’nın öldüğü söyleniyor. Selim, oğlunu teşhise gittiğinde arkasından oğlu sesleniyor. Akın Koçovalı Çukur’da!

Pazartesi Dizileri 2019

Akın Koçovalı Çukur’da!

Yamaç, Aliço’yu bulmaya gittiği yerde ateşler içinde kalır. Bunda olandan sonra Sultan hanım, İdris’e fena patlıyor. Ona kendisini ailesi için feda etmesini istiyor. Bu kanın bir an evvel durması için çocukları için kendisini feda etmesi gerekiyorsa etmesini istiyor. İdris cevap dahi veremiyor. Yamaç’a Aliço’nun ölüm haberi geliyor ama inanmıyor.

ÇUKUR 2. SEZON 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç’a Aliço’yu bulmak için gittiği yerde büyük bir çatışmaya giriyor. Uluç’un cenazesi gömülüyor. Damla babasının mezarının başında gözyaşı döküyor. Cumali ona bundan sonra kendisinden bir şey istemediğini söylüyor. Yamaç, Selim ve Salih Azer’in neden kendilerine böyle bir şey yaptığını anlamak için onunla görüşmeye gitmek için karar verirler.

Yamaç, Azer’in karşısına çıkar. Azer, ona kardeşini öldürdükleri için para istediğini ve hemen bir çanta para getirdiklerini, onlar için bir insanın ölümünün para karşılığı ederini sorgulayıp, Yamaç’a karısının ve yeğeninin öldürüldüğünü onların acısını kaç liranın kapatacağını sorar. Yamaç, o konulara girmemesini söyler. Azer, şimdiden kardeşi Salih’i alacağını onun kaç para edeceğini sorar ve büyük bir kavgaya girişirler.

İdris, oğullarını karşısına alıp geçmişini anlatır. Yücel’in babasını vurduğunu itiraf eder. Ama Yücel’in aklında başka bir şey olduğunu söyler. Yücel’in o çatışmada yelek giymesinin mutlaka bir sebebinin olduğunu, onun bu dünyada çakılmış bir çivisi olduğunu söyler. İdris, Yamaç’a onun bir ailesi olduğunu bilmese de bilmiş gibi yapıp bulacaklarını söyler. Selim’e bir telefon gelir ve oğlu Akın Koçovalının öldüğü söylenir. Oğlunu teşhis etmek için giden Selim, arkasında Akın’ı görür. Baba oğul birbirlerine sarılırlar.

Çukur 2. Sezon 33. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Azer’den Yamaç’a Çirkin Teklif!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler