Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 33. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Azer'den Yamaç'a Çirkin Teklif!

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 33. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Azer’den Yamaç’a Çirkin Teklif!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi 2. sezon 33. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Aliço’ya ne olduğu ortaya çıkacak. Yücel’in ölüm oyunları bitmiyor. Artık buna İdris dur diyebilecek mi? Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Azer’den Yamaç’a çirkin teklif geliyor. Bunu duyan Yamaç deliye dönüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Azer’den Yamaç’a Çirkin Teklif!

Çukur dizisinin yeni fragmanında; Yamaç, deli gibi Aliço’yu arıyor. Azer’le karşı karşıya gelen Yamaç, Azer’in teklifiyle deliye dönüyor. Azer, Yamaç’a, karısıyla yeğeninin öldüğünü, kaç paranın onların acısını kapatacağını sorar. Yamaç, o konuya girmemesini söyler ama Azer girdiğini söylediğinde birbirlerine girerler. Azer, kardeşi Salih’i ondan alacağını söyler.

İşte Çukur 2. sezon 33. bölüm fragmanı..

ÇUKUR 2. SEZON 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Azer, Timsah’a Koçovalılar’ın kardeşini neden öldürdüklerine anlam veremiyor. Yücel, Azer’in yanına gider ve ona Koçovalılar’la tek başına başa çıkamayacağını söyler. Azer, onun teklifiyle ilgilenmez. Koçocalılar, kahvede oturup ne yapacaklarını düşünürken İdris, kendisini takip etmelerini ister. Birden kendilerini futbol sahasında futbol oynarken bulurlar. Selim, Uluç’tan paraları alır. Uluç, Remzi’yi arayıp paraları verdiğini söyler. Remzi, onların çoktan Azer’e parayı teslim ettiklerini ama Azer’in paraları yaktığını söyler.

Damla, babasını kurtarmaya giderken Cumali, ona babasının hain olduğunu bildiğini söylediğinde Damla, yeni öğrendiğini söyler. Yamaç’la Salih’i Azer, takip eder. Azer, Yamaç’ın karşısına çıktığında, çevresi sarılır. Yamaç, Azer’e düşmanı olmadığını ama düşmanı olmak isterse kan akacağını söyler.

Uluç, İdris’in karşısına oturur. İdris, ona yüzüne baktığına göre utanmayı da unutmuş olduğunu söyler. Ailesini ne için sattığını sorar. Uluç da köksüz olduğunu, kendisinin düştüğünde tutan olmadığını söylediğinde, İdris kızı olduğunu hatırlatır. Onun bir erkek evlat gibi olmadığını söyler. Uluç, Yücel’i arayıp Riva’daki depoya gelmesini ister. Yücel, Timsah’dan, Azer’in Koçovalar karşısında kendisi ile olmasını ikna etmesini ister.

Koçovalılar orada Yücel’in gelmesini beklerler. Bir araba gelir ve Uluç’u o arabanın yanına gönderdiklerinde araba hareket eder. O sırada Uluç vurulur. Aliço’da Yamaç’ın sözünü dinlemeyip onların peşinden gitmiştir. Yücel Aliço’yu bulur ve alır. Daha sonra Yamaç’a yine siyah bir zarf gelir.

Çukur 2. Sezon 33. Bölüm Fragmanı Geldi! Yücel’in Şimdiki Kurbanı Alıço Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler