Ana SayfaDizilerHercai 11. Bölüm Fragmanı Geldi! Azat'da Gönül'ü Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Hercai 11. Bölüm Fragmanı Geldi! Azat’da Gönül’ü Kaçırıyor!

Atv ekranlarının yeni fenomen dizisi Hercai 11. yeni bölümü ile 24 mayıs cuma akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Miran, Reyhan’ı kına gecesinde gözünü karartıp kaçırmasından sonra ortalık iyice karışacak. İkinci kez terk edilen Azat’da Gönül’ü kaçırıyor. İyice inatlaşan iki aile Reyhan’ın karşılığında Gönül’ü vermeyi teklif edecekler. Bu durumda Miran ne yapacak?

Cuma Dizileri 2019

Azat’da Gönül’ü Kaçırıyor!

Hercai 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Reyhan’ın kaçırılmasından sonra Azat deliye dönüyor. Onu kimsenin kendisinden alamayacağını söylüyor. Reyhan, Miran’a kendisini bırakmasını bu işin sonunun kötü olacağını söyler. Miran ise ona ne pahasına olursa olsun Reyhan’a kendisini inandıracağını söyler. Sultan, Şadoğlu konağına gidip, kızını getirmeleri ister. Hazar, Azize’ye kızı sağ salim gelene kadar Gönül’ün verilmeyeceğini söylüyor.

İşte Hercai 11. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1130144069521420288

HERCAİ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Miran, Nasuh’un karşısına çıkıp düşmanlığa son vereceğini, borçları da sileceğini söylüyor. Nasuh ne istediğini sorduğunda, yalnızca Reyhan’ı istediğini söyler. Nasuh, Azize’nin kendilerini ona yanlış tanıttığını, Şadoğluların bir Aslanbey karşısında boyun eğmeyeceğini söyler. Ayrıca Reyhan’ın da konakta kalacağını oranın hem kızı hem gelini olacağını Azat’la evleneceğini söyler. Aslanbeylere kapatma yaptırılacak kızları olmadığını söyler..

Miran, Reyhan’ın kolundan tutup gelmesini ister. Reyhan, o sırada kapının önünde Gönül’ü görür ve ona dedesinin dediği gibi olacağını söyler. Reyhan, Miran’a kendisine yaptığı onca şeyden sonra birde parayla kendisini satın almaya kalktığını yüzüne vurup olması gereken yere gitmesini söyler.

Reyhan, dedesine az önce kafasına silah dayadığını ne yapmaya çalıştığını sorar. Nasuh ağanın planı onu Azat’la evlendirmek değildir. Reyhan’ı intihar süsü verip öldürmektir. Miran, sinirle babaannesinin karşısına çıkıp hesap sorar. Miran kendisinin yüzünden Reyhan’ı Azat’la evlendireceklerini söylediğinde babaannesi o kızın peşini bırakmasını söyler.

Miran, fırsatını bulup Reyhan’ın karşısına çıkar. Reyhan, satılık olmadığı onun kapatması hiç olmayacağını söyler. Gönül’ün verdiği fotoğrafı ona uzatır. Miran, konağa gidip Gönül’e onu boşayacağını söyler. Gönül, Reyhan’ın kına gecesi olduğunu söyler. Sultan, Azize’yi evliliğin devam etmesi konusunda tehdit eder. Reyhan’ın kına gecesi yemeği verilir. Gül ablasına dışarı çıkmak istediğini söyler. O da çıkartır o sırada Miran Reyhan’ı atına bindirip kaçırır.

 Hercai 11. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Miran Kına Gecesinde Reyhan’ı Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler