Ana SayfaKültür ve SanatMüzikReyhan Cansu Holywood Yolunda!

İlgili Postlar

Reyhan Cansu Holywood Yolunda!

Yorumladığı şarkılarla herkesin gönlünde taht kuran başarılı şarkıcının yeni şarkısına çektiği klip dünya çapında ses getirdi. Uzman isimlerle birlikte tasarlanan proje ünlü şarkıcı için büyük bir önem taşıyor.”Gizli gizli” şarkısının kiplerini yeni tamamlayan ve çektiği kliple yakında ekranlarda olacak olan başarılı şarkıcı Reyhan Cansu Holywood yolunda!

Yeni Şarkısı Yaza Damgasını Vuracak!

Reycan Cansu 2018 senesinde çıkarmış olduğu “Kumanda” şarkısıyla hayranlarından tam puan almıştı. Kendine özgü yorumu ve başarılı klibiyle adından övgüyle söz ettiren şarkıcı, yoğun konser takviminden fırsat bulduğu anda sezona damgasını vuracak yeni bir şarkıya imzasını attı.

Reyhan Cansu Oyunculuğa Göz Kırptı!

“Gizli Gizli” Klibiyle Ses Getirecek!

Reycan Cansu’nun yeni şarkısı “Gizli Gizli”nin klibi için yönetmen koltuğunda, Holywood filmlerine imza atan, İranlı yönetmen Farbod Namvar Azad oturdu. 10 profösyonel dansçı ve 10 yardımcı oyuncuyla ile çekilen kliple ilgili Farbod Namvar Azad; Reycan Cansu’nun işine olan saygısından ve ekiple olan uyumlu çalışmasından çok etkilendiğini dile getirdi.

Reyhan Cansu Holywood Yolunda!

Önümüzdeki hafta sevenleri ile buluşacak olan “Gizli Gizli” şarkısının klibi için Farbod Namvar Azad ile çalışan Reyhan Cansu hakkında, Namvar Azad; Türkiye’de sevilen yorumcunun İran’da çok fazla hayranı olduğunu dile getirirken, en kısa zamanda Reyhan Cansu ile bir projede çalışmak istediğini belirtirdi. Hloywood filmlerine imzasını atan ünlü yönetmen, Reyhan Cansu’nun işine olan saygısı ve yeteneği sayesinde bu projenin de altından başarıyla kalkacağını düşünüyor.

Reyhan Cansu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler