Ana SayfaDizilerLeke 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Senden Asla Vazgeçmem!

İlgili Postlar

Leke 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Senden Asla Vazgeçmem!

Kanal D’nin yeni gözde dizilerinden Leke 6. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yasemin için Mehmet ve Birkan’dan sonra şimdide Arda tehlikesi ortaya çıkıyor. Bir türlü gerçekleri Cem’e anlatamayan Yasemin için hayat gittikçe zorlaşıyor. Cem, Yasemin’e güveniyor ve onu çok seviyor hatta onunla ilgili gelecek hayalleri bile kurmaya başlıyor. Dizinin son fragmanında, Cem’in ‘ Senden Asla Vazgeçmem’ sözleri dikkat çekiyor.

Salı Dizileri 2019

Senden Asla Vazgeçmem!

Leke 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Arda, Yasemin’in yüzüne tekne partisini vuruyor. Berkan ise, Yasemin’inle evlenme hayalleri kuruyor. Cem’in en yakın düşmanının kardeşi olduğunu öğreniyor. Şirin, Yasemin’e borcunu getiriyor ama Yasemin omun yüzünden başına neler geldiğini gözyaşları içinde Şirin’e anlatıp paraları yüzüne fırlatıyor.

İşte Leke 6. bölüm 2. fragmanı..

https://youtu.be/6P5w3mwF-NE

LEKE 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Cem, otele gidiyor ve orada Mehmet’le Fischer’i görür. Yasemin ise perişan halde otelden çıkar. Cem, Yasemin’i otelden çıkarken görür onu aradığında Murat’ın yanında olduğu yalanını söyler. Cem, yurda gider ve onu orada görünce yanlış gördüğünü zanneder. Serpil, Birkan’ı evine gittiğinde orada Yasemin’in günlüğünü görünce çok şaşırır. Birkan’ı Yasemin takıntısı konusunda uyarır.

Birkan, ablasının ofisine dinleme cihazı yerleştirir. Yasemin, Serpil’e otelde yaşadıklarınıı anlatır. Serpil, bunların doğal bir şey olduğunu ve unutmasını ister. Birkan, ablasının Yasemin’i işe gönderdiğini duyunca onu çağırıp Yasemin’i bir daha öyle işlere göndermemesini söyler. Yasemin, Şirin’in borcu yüzünden eve haciz gelmesine 2 gün kalmıştır. Cem, Murat’ın velayet davası için avukat arkadaşından yardım ister. Cem, Yasemin’in avukatı olmadığını ve icra borcu olduğunu öğrenir.

Birkan, ablasına Yasemin’e o parayı vermesi konusunda zorlar ve Serpil’de Yasemin’e 5 bin lira verir. Yasemin’in ödemesinin son günü Cem parayı avukatına göndereceğini ve borcu kapatmasını ister. Avukat parayı iade edip borcun ödenmiş olduğunu söyler. Marin Marin’de CEO’nun kim olduğu açıklanması için toplantı düzenlenir ama CEO, yeni CEO’nun kim olduğunu açıklayacağı sırada kalp krizi geçirir.

Arda, kendi şirketinin açılış partisi için organizasyon şirketinden Yasemin’i ister ve abisini de oraya çağırır. Yasemin’le karşılaşan Cem’in yanına Arda gelir ve Yasemin’e kendisini tanıyıp tanımadığını sorduğunda Yasemin donar kalır.

Leke 6. Bölüm Fragmanı İzle! Cem Yasemin’le Gelecek Hayali Kurmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler