Ana SayfaDizilerLeke 6. Bölüm Fragmanı İzle! Cem Yasemin'le Gelecek Hayali Kurmak İstiyor!

İlgili Postlar

Leke 6. Bölüm Fragmanı İzle! Cem Yasemin’le Gelecek Hayali Kurmak İstiyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Leke 6. yeni bölümü ile 21 mayıs salı günü izleyicisi ile buluşacak. Dizinin son bölümünde; Arda şirketi adına düzenlediği organizasyonda Yasemin’i ister. Orada Yasemin’le karşılaşan Cem ona kardeşi Arda’yı tanıştırır. Arda, Yasemin’e kendisini tanıyıp tanımadığını sorduğunda Yasemin donar kalır. Leke 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Cem, Yasemin’le gelecek hayali kurmak istiyor.

Salı Dizileri 2019

Cem Yasemin’le Gelecek Hayali Kurmak İstiyor!

Leke dizisinin 6. bölüm fragmanında; Yasemin, geçmişte yaşadığı talihsiz olayın Cem’le olan ilişkisini bozacağından korkar. Cem’den sakladığı sır geri çekilmesine yol açar. Yasemin’in tavırlarındaki garipliği fark eden Cem olayı Arda’ya sorar. İki kardeş arasında gerginlik yaşanır. Cem  Yasemin’in yanına gider ve her zaman onunla olmak istediğini söyler. Yasemin ise anı yaşamayı tercih eder gördüğü güzel rüyadan uyanmak istemez.

İşte Leke 6. bölüm fragmanı..

https://youtu.be/_SBhQZmtW5M

LEKE 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Cem, otele gittiğinde orada Mehmet’le Fischer’i görür.Yasemin perişan halde otelden çıkar. Cem, Yasemin’i otelden çıkarken görür onu aradığında Murat’ın yanında olduğunu söyler. Cem, yurda gider ve onu orada görünce yanlış gördüğünü zanneder. Serpil, Birkan’ı evine gider ve orada Yasemin’in günlüğünü görür. Onu Yasemin takıntısı konusunda uyarır.

Birkan, Serpil’in odasına dinleme cihazı yerleştirir. Yasemin, Serpil’e otelde olanları anlatır. Serpil, bunların doğal olduğunu ve unutmasını ister. Birkan, ablasının Yasemin’i işe gönderdiğini duyunca onu çağırıp onu bir daha öyle işlere göndermemesini söyler. Yasemin, Şirin’in borcu yüzünden eve haciz gelmesine 2 gün vardır. Cem, Murat’ın velayeti davasını için avukat arkadaşından yardım ister. Yasemin’in avukatı olmadığını ve icra borcu olduğunu öğrenir.

Birkan, ablasına Yasemin’e o parayı vermesi konusunda zorlayınca, Serpil Yasemin’e 5 bin lira verir. Yasemin’in ödemesinin son günü Cem parayı avukatına göndereceğini ve borcu kapatmasını söyler. Avukat parayı iade edip borcun ödendiğini söyler. Marin Marin’de CEO’nun kim olduğu açıklanması için toplantı düzenlenir ama CEO, yeni CEO’nun kim olduğunu söyleyeceği sırada kalp krizi geçirir.

Arda, kendi şirketinin açılış organizasyonunda Yasemin’i ister ve abisini de oraya çağırır. Yasemin’le karşılaşan Cem’in yanına Arda gelir ve Yasemin’e kendisini tanıyıp tanımadığını sorar.

 Leke 6. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yasemin Söylediği Yalanların Altında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler