Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 34. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha'nın Hamileliği Şok Etkisi Yaratacak!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 34. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha’nın Hamileliği Şok Etkisi Yaratacak!

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 33. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin final sahnesinde Demir, annesine kendisinin çocuğunun olmadığını itiraf eder ve Adnan’ın Yılmaz’ın çocuğu olduğunu söyler. Dizinin 34. bölüm fragmanında Züleyha’nın ikinci kez hamile olduğu ortaya çıkıyor. Züleyha’nın hamileliği şok etkisi yaratacak.

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha’nın Hamileliği Şok Etkisi Yaratacak!

Bir Zamanlar Çukurova 34. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, annesine Adnan’ın babasının baştan beri Yılmaz olduğunu bildiğini, Züleyha’nın kendisinden hamile olacağını zannedecek kadar aptal mı olduğunu söylüyor. Züleyha, hastanede götürülüyor ve test sonuçlarının çıktığının da Züleyha’nın ikinci kez anne olacağı ortaya çıkıyor. Züleyha’nın hamile olduğunu öğrenen Demir ve Hünkar şok oluyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 34. bölüm fragmanı ..

https://twitter.com/i/status/1129128852041666570

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Ercüment, Gülten’e tecavüz ediyor. Yılmaz, çığlıkları duyup koştuğunda Ercüment onu vuruyor. Yılmaz, eline geçen taşla Ercüment’in kafasına defalarca vuruyor ve onu öldürüyor. Hünkar da gözleriyle her şeyi görüyor. Fekeli, gelip Yılmaz’ı hastaneye götürmek için yola çıkıyor. Ama Yılmaz, Gülten’i korumak için hastaneye gitmek istemiyor. Sabahattin evinde ona müdahale ediyor. Yılmaz, 15 gün dinlenmesi gerekiyor. Fekeli, Müjgan’a Yılmaz’ın Almanya’ya fuara gittiği yalanını uyduruyor.

Hünkar, Gülten’i perişan halde eve götürüp onu yıkıyor ve sakinleştirmeye çalışıyor. Hünkar, Müjgan’ın babasına mektup yazdığı için Yılmaz’ın Gülten’i hırpaladığı yalanını uyduruyor. Hünkar, oğluna olanları anlatıyor. Züleyha, Adnan’ın yanına gitmek için hazırlanıyor ama Demir ertesi gün gideceklerini söyleyince Züleyha, çıldırıyor. Arabasına binip hastaneye gidiyor. Demir onu engellemeye çalışıyor. Hastanenin önünde çocuğunu kendisine göstermediğini haykırıyor. Müjgan’a da bir an önce evlenmelerini söylüyor. Demir dayanamayıp Adnan’ı eve getiriyor.

Demir, sulh yapmak için Yılmaz’la buluşup artık kendisinin de silahı bırakacağını ama Cengaver’in hisselerini kendisine satmasını istiyor.

Seher, Hünkar’a gelip Demir beyden hamile olduğunu söylüyor. Hünkar, Demir’i ahıra çağırıp Seher’in hamile olduğunu söylüyor. Ama Demir, bunun imkansız olduğunu çünkü kendisinin çocuğunun olmadığını söylüyor. Hünkar, Adnan’ın oğlu olduğunu söyleyince. Adnan’ın Yılmaz’ın çocuğu olduğunu itiraf ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 33. Bölüm Fragmanı Geldi! Demir’den Büyük İtiraf Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler