Ana SayfaDizilerKadir Veli'yi Öldürüp Zeynep'i Kurtarabilecek Mi? Çarpışma 22. Bölüm Özeti!

İlgili Postlar

Kadir Veli’yi Öldürüp Zeynep’i Kurtarabilecek Mi? Çarpışma 22. Bölüm Özeti!

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Çarpışma 22. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kadir, annesinin öldüğünü hatırlamıyor ve onu aramaya başlıyor. Cansız, Zeynep’i alarak üzerine bomba yerleştirip 24 saat zaman tanıyarak önce Kadir’i arayıp kendisini bulmasını ister. Sonra Veli’yi arayıp kendisi için kaçış planı hazırlamasını ister. Veli ile Kadir’i karşı karşıya getiren Cansız, sağ kalan kişinin Zeynep’i kurtaracağını söylüyor. Kadir Veli’yi öldürüp Zeynep’i kurtarabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Kadir Veli’yi Öldürüp Zeynep’i Kurtarabilecek Mi?

Kadir, çatışmadan sonra deli gibi annesini arıyor. Veli, annesinin nerede olduğunu sorunca evde olduğunu söyleyen Kadir’in aklını yitirdiğini zanneder. Veli, Haydar müdüre Kadir’in gözleri önünde Cansız’ın, Asiye’yi öldürdüğünü ama Kadir’in annesini aradığını söyler. Demir, Cemre’yi kaçırır. Kerem, Cemre’yi bulmak için Kadir’den yardım ister.

ÇARPIŞMA 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cansız’ın yeni ölüm oyununda Zeynep vardır. Zeynep’in ölüm saatini kurar. Kurtarılmak için 24 saati vardır. Önce Kadir’i arayıp, kendisini bulursa Zeynep’i kurtarabileceğini. Veli’ye de kendisine kaçış planı yaptığı takdirde Zeynep’i bırakacağını söyler. Veli, Kerem ve Kadir bir araya gelip Cemre’yi Demir’in elinden nasıl kurtaracaklarını düşünürken, Kadir’in aklına Berna gelir. Berna’yı arayıp Demir’i nerede bulacaklarını sorar.

Cemre’yi Demir’in nereye götüreceği tahmin eden Berna, oraya gittiğinde Demir’in evden çıktığını görür. Gidip, Cemre’yi kurtaracağı sırada Cansız’ın adamları gelir ve onu götürürler. Berna, gizlendiği yerden çıkıp onları takip eder. Cemre’yi götürdükleri yeri görünce Kadir’e haber verir. Kadir, Kerem ve Veli binaya girerler çatışma sonrasında, Cemre’yi gören Kerem onu tutan adamın elinden alayım derken silah patlar ve Cemre vurulur. Hastaneye kaldırılan Cemre ameliyata alınır.

Cansız, Zeynep’i de alarak binadan çıkıp giderler. Kadir onları takip eder ama kaybeder. Kadir, Veli’ye güvenmediği için onu takip ettirir. Veli, Cansız’ın kaçış planını yapıp onun yanına gider. Kadir, onu takip eder. Veli, Cansız’ın karşısına çıkıp Zeynep’i vermesini ister. O da oğlunun geleceğini söyler. Kadir, içeri girer ve Cansız7ın kafasına silahı dayar ama vuramaz. Veli’yi öldürürse Zeynep’i alacağını söyler. Veli, silahını indirip Kadir’e kendisini vurmasını söyler.

Çarpışma 22. Bölüm Fragmanı İzle! Cansız Zeynep’in Ölüm Saatini Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler