Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 85. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Esma Garip'in Ölümüyle Dağılıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 85. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Esma Garip’in Ölümüyle Dağılıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisinin final yapmasına son üç bölümü kaldı. Dizinin 85. yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Garip’in ölümü bütün aileyi derinden yaralayacak. Faruk ve Fikret, Garip’i artık babaları gibi görmeye başlamışken, onun ölümüyle kendilerini tekrar yetim gibi hissedecekler. Esma Garip’in ölümüyle dağılıyor. Bundan sonra aldığı her nefesin kendisine yük olduğunu söylüyor.

Cuma Dizileri 2019

Esma Garip’in Ölümüyle Dağılıyor!

İstanbullu Gelin 85. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Garip’in cenazesini çocuklar omuzlarında taşıyorlar. Çocuklar, annelerini sakinleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama Garip’in yokluğuna alışması zor olacak. Bu arada Garip’in eski eşi cenaze için yurt dışından geliyor.

İşte İstanbullu Gelin 85. bölüm fragmanı..

İSTANBULLU GELİN 84. BÖLÜM ÖZETİ!

Esma, yangın olayından sonra kendi içine kapanır ve çocuklarına yük olmamak istemediği için huzur evine gitmeye karar verir. Çocuklar ve gelinler huzur evine her gün gelip onu ziyaret ederler. Hatta huzur evinin Müdüre’sin den çok sık gelmemeleri konusunda uyarı alırlar.

Garip, Esma’yı orada yalnız bırakmamak için huzur evinde kalmaya başlar. Huzur evinin Müdüre’si Esma hanıma için bir hoş geldin organizasyonu yapılacağını söylediğinde, Garip beyin aklına bir fikir gelir. Fikret de durumu anlayıp bu organizasyonu tüm masraflarıyla birlikte kendileri yapacağını söyler.

Her organizasyonu olaylı bittiğinden bu görevi Senem’e verirler. Parti yapılır tabi Senem’in organizasyonu yine olaylı olur. Hatta, huzur evi yangın tehlikesi atlatır. Olaylı partiden sonra hepsi Esma dahil yurttan kovulurlar. Esma hanımın eve dönmekten başka çaresi kalmaz. Çocuklar anneler günü için bahçede mangal partisi düzenlerler.

Çocuklar, gelinler hep bir arada fotoğraf çekinirler. Garip, bir kenarda oturup onların mutluluğunu büyük zevkle izler. Garip, Esma ve çocuklarla bir fotoğraf çektirip dinlenmek eve girer. Faruk, arkasından gidip ona teşekkür eder. Hatta ona abi dediklerini ama kendisinin baba diye okumasını söyler. Garip, yatağına yatıp Esma ile gençken kurdukları hayalleri aklına gelerek gülümser. Hayatın kendisini çok yorduğunu ama gönlündekini vermeden uğurlamadığı için teşekkür eder ve son nefesini verir.

 İstanbullu Gelin 85. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Garip’in Ölümüyle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler