Ana SayfaÜnlülerTolga Karel'den Eski Eş Günay Musayeva'nın İddialarına Kan Donduran Cevaplar..

İlgili Postlar

Tolga Karel’den Eski Eş Günay Musayeva’nın İddialarına Kan Donduran Cevaplar..

Ünlü oyuncu Tolga Karel, son dönemlerde sıkça Magazin Haberleri‘nde yer almaya devam ediyor. Şimdiler de eski eşi Günay Musayeva’nin iddialarına verdiği cevaplarla gündeme bomba gibi düştü.. Eski oyuncu Karel canlı yayında neler söyledi? Tüm detaylar Haberimizde..

Tolga Karal’in Eski Eşi Günay Musayeva’dan Olay Yaratan İddia!

Tolga Karel, Eski Eşi Günay Musayeva’nın İddialarına Ne Cevap Verdi?

Oyuncu Tolga Karel’in eski eşi model Gunay Musayeva, geçtiğimiz gün, Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’nın Kanal D kanala hazırlayıp sunduğu 2.Sayfa programında canlı yayına katıldı. Gunay Musayeva; “Beş yıl içinde sadece 1000 TL yatırdı, oğluyla da görüşmüyor” ifadeleriyle yaptığı iddialara Tolga Karel’den jet hızıyla cevap geldi..

Tolga Karel Kimdir?

Günay Musayeva Kimdir? 

Tolga Karel’den Kan Donduran Cevaplar..

Oyuncu Tolga Karel;  “Beni öldürtme teşebbüsü için azmettirdiği adamın yakalanıp ceza evine atıldığını anlattı mı size? Ya da ‘Bir tek şartla boşanırım beni Türk vatandaşı yaparsan’ deyip 1 yıl sırf bu yüzden beklediğini? Evimi kiraya verdiğimde kiracının beni arayıp ‘Tolga bey evde büyüler bulduk’ dedi. Daha hangi birini anlatayım? Bu söylediklerimin hepsinin ispatı var.” ifadeleriyle izleyenlerin kanını dondurdu.

Tolga Karel’e Çifte Mutluluk Haberi

Karel: “Rabbim’e Şükür Ediyorum Beni Böyle Bir Kadından Kurtardığı İçin..”

Şu mübarek ayda namaz kılıyorum Rabbim’e şükür ediyorum beni böyle bir kadından kurtardığı için. Benim için o bir ölü. Oğlum benim oğlum ama gün gelir o da gerçekleri bildiğinde onun yanında bir dakika kalmaz. Bu kadar söyleyeceklerim. Zamanı geldiğinde Cihangir doğru yolu görecek eminim. O gün gelinceye kadar sabırla bekleyeceğim

“Tolga Nafasını Ödemedi”

Model Gunay Musayeva, Tolga Karel için yayında : “Tolga nafakasını ödemiyor. Galiba iki aylık nafaka yatırdı, ondan sonra da hiç yatırmadı. Beş yıl içinde sadece bin TL yatırdı başka da nafaka ücreti almadım. Önceden pedagoglar babasının görmesini istiyordu, bir dönem gösterdik ama sonra alıştı zaten yokluğuna. 5 yılda çok ama çok az gördü babasını. Ben Tolga’nın üçüncü kez baba olacağını şimdi bu programda öğrendim. Ne diyeyim; inşallah onlara daha iyi baba olur. Ben oğlum Cihangir’in hem annesi hem babası oldum.” ifadelerini kullanmıştı..

Gunay Musayeva ile ilgili görsel sonucu

“Oğlu Cihangiri Doğum Gününde Bile Aramadı..”

“Tolga oğlumu hiç aramadı. Belki doğum gününde arar diye düşünüyordum ama o zaman bile aramadı. Instagram’dan takip ediyor. Ben de artık oğlumla ilgili paylaşım yapmıyorum çok fazla. Tolga’nın anne babası da bu süreçte hiç ilgilenmedi, arayıp sormadı. Oğlumu tek başıma büyütüyorum. Zor günler yaşadık, iyiyiz artık çok şükür.”

Gunay Musayeva ile ilgili görsel sonucu

Musayeva: “Oğlumu Özel Günlerde Okula Göndermiyorum”

“Oğlum babası hakkında kimseden negatif bir şey duymadı, konuşturtmadım kimseyi… Büyüyünce görüşür mü, görüşmez mi bilmiyorum. Oğlumu özel günlerde okula göndermiyorum. Mesela Babalar Günü, aile günlerinde falan… Çocuk yaparken Tolga Karel’in bu noktaya gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Evlattan nasıl vazgeçer insan? Beni aramayıp sorabilirsin ama çocuğunu aramaman… Tolga’ya karşı hiçbir şey hissetmiyorum. İçimde ona karşı hiçbir şey yok. Teşekkür ediyorum kendisine Cihangir gibi bir evladım oldu.” ifadeleri ile açıklama yapmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler