Ana SayfaDizilerYasak Elma 46. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Zeynep'le Alihan Uzaklara Gitmeye Karar...

İlgili Postlar

Yasak Elma 46. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Zeynep’le Alihan Uzaklara Gitmeye Karar Veriyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 46. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde, Zeynep’le Alihan uzaklara gitmeye karar veriyor. Zeynep, Yıldız ve arkadaşlarına veda ediyor. Dizide bugünkü veda sahnesinden sonra iki oyuncu diziden de ayrılıyorlar. Sevilen ikilinin yeni bir projede yer alacağı konuşulanlar arasında.

Pazartesi Dizileri 2019

Zeynep’le Alihan Uzaklara Gitmeye Karar Veriyor!

Yasak Elma 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Alihan, Zeynep’e kendilerini kimsenin bulamayacağı uzaklara gitmeyi teklif ediyor. Zeynep ise onunla her yere gidebileceğini söylüyor. Yıldız, Zeynep ile gözyaşları içerisinde vedalaşıyor.

İşte Yasak Elma 46. bölüm 2. fragmanı..

YASAK ELMA 45. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Kaya’nın evine gittiğinde Şahika’yla karşılaşır. İkili birbirlerine laf sokmalarının ardından, Ender, Kaya’dan ilişkileri için kendisine biraz zaman vermesini ister. Kaya, onu beklemeyeceğini kararı hemen vermesini ister. Yıldız, Zehra’ya Caner’le ilişkisini kimseye söylememesi karşılığında babasını eve getirmesini ister. Zehra, Erim’e gider ve annesine babasının yanına gitmek istediğini söylemesini ister.

Zehra, babasıyla birlikte yemeğe çıkmak istediğini istediğinde Halit, Kaya’yı da çağırır. Halit, eve hazırlanmak için gittiğinde Yıldız’ın kendisine çok güzel bir sofra hazırladığını görür. Yemeğe kalamayacağını söyleyen Halit, sonradan fikrini değiştirip Yıldız’la baş başa bir yemek yer. Zehra da yemeği Kaya ile yemek zorunda kalır. Ender’le Caner’de oraya gelir. Caner, Zehra’yı Ender ise Kaya’yı kıskanır.

Yıldız, Zeynep’i eve çağırdığında onların Halit’in kendisini götürmediği davete gideceklerini öğrenir ve birlikte davete giderler. Halit, Yıldız’ın davete gelmesinden çok rahatsız olur ve Alihan’ın yanına giderek, Zeynep’le Yıldız’ın ona yalan söylediğini söyler. Alihan’la Zeynep’in Yıldız yüzünden arası açılır.

Zerrin, Halit’in yanında Yıldız’ı görünce çok bozulur. Bunu anlayan Ender, hemen Zerrin’in yanına gidip Zeynep’in Yıldız’la Halit’i barıştırmaya uğraştıklarını söyler. Düğünde annesinden yadigar broşu ondan geri almasını yoksa Alihan’la boşanırsa Zeynep’in ilk işinin onu bozdurmak olacağını söyler. Zerrin, ertesini gün Zeynep’e gidip broşu ondan geri ister. Zeynep, üzülerek geri verir. Şahika, Yiğit’i çağırır ve ona Ender’den intikam almak için birlikte hareket etmeyi teklif eder.

Yasak Elma 46. Bölüm Fragmanı Geldi! Halit Yıldız’ı Kapı Dışarı Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler