Ana SayfaDizilerSurvivor 16. Hafta Eleme Adayları Belli oldu!

İlgili Postlar

Survivor 16. Hafta Eleme Adayları Belli oldu!

Survivor 16. hafta ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Cumartesi günü yapılan dokunulmazlık oyununu Siyah takım almıştı. Survivor’da sona yaklaşırken tansiyon yükseliyor. İkinci dokunulmazlık oyununu da Siyah takım aldı. Beyaz takımdan iki Yunan yarışmacı eleme potasına düştü. Survivor 16. hafta eleme adayları belli oldu.

 2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor 16. Hafta Eleme Adayları Belli oldu!

Survivor tüm heyecanı ile devam ediyor. Gün geçtikçe takımlardaki yarışmacılar azalıyor ve yarışmalar kıyasıya devam ediyor. Acun Ilıcalı, Beyaz takımın üst üste iki dokunulmazlığı da kaybetmesinden sonra Beyaz takımdan iki Yunan yarışmacıdan birinin salı günü yapılacak SMS oylamasından sonra elenerek adaya veda edeceğini söyledi. Eleme potasına düşen yarışmacılardan biri ise Yunan takımının güçlü isimlerinden biri oldu.

Survivor 16. hafta eleme adayları; Afroditti ve Ria oldu.

SURVİVOR 16. HAFTA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Acun Ilıcalı’nın sunumunda gerçekleşen dokunulmazlık oyununda Acun, Beyaz takımın uzun zamandır mücadele kazanamadığını bugün yine kaybederse takımdan bir kişinin eksileceğini söyledi.

Söz alan Bora, dokunulmazlık oyununu kaybettiklerinde bir Yunun arkadaşının gideceğini ama kendisinin hepsinin kalmasını istediğini söyledi. Geçen oyunda oyunu alabilecek durumda olduklarını ama karşı takımdan Emre’nin yıldızlaştığını söyledi.

Yusuf ise ilk oyunu aldıklarını, rehavete kapılmadan ikincisini de kazanıp konseye rahat gitmek istediklerini söyledi.

Survivor 2. dokunulmazlık oyunun Siyah takım kazandı.

Siyah takım 10 – Beyaz takım 8

Survivor ikinci dokunulmazlık oyununda Okay sayıyı kaybedince takım arkadaşlarına tepki görterdi.

SURVİVOR 16. HAFTA ADA KONSEYİNDE KONUŞULANLAR!

Acun Ilıcalı, oyunlar sırasında sakatlanan Hikmet’in ayağında kırık olmadığını fakat hasar aldığını kesin bir şey söyleyebilmeleri için bir kaç gün geçmesi gerektiğini söyledi.

Seda; Hikmet’in çok hırslı ve başarılı bir yarışmacı olduğunu, böyle bir sakatlığın onun başına gelmesinden çok etkilendiğini, öyle bir görüntü ile karşılaşmanın çok kötü olduğunu, iyileşip bir an önce aralarına dönerse içinin rahatlayacağını söyledi.

Okay; O anları gören ilk kişilerden biri olduğunu ve başka kimsenin başına gelmemesini temenni ettiğini söyledi.

Bora ise, sözün bittiği yerde olduklarını, kavgada etseler, boğaz boğaza gelseler işin içinde sağlık olunca herkes birleşiyor dedi ve acil şifalar diledi.

 Survivor’da Hikmet’den Kötü Haber..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler