Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Hikmet'den Kötü Haber..

İlgili Postlar

Survivor’da Hikmet’den Kötü Haber..

Başladığı günden bu yana soluksuz izlenen Survivor’ın bu haftaki mücadelesine, Hikmet’in oyun içerinde fena bir şekilde sakatlanması bomba gibi düştü. Detaylar Haberimizde..

Survivor’da Hikmet’den Kötü Haber Geldi…

Survivor 2019’un u hafta ekranlara gelen 73. bölümünde izleyenleri perişan eden bir olay yaşandı. Yarışmacı Yusuf ile karşı karşıya gelen Hikmet oyundaki parkurda çok kötü bir biçimde darbe yedi.

Kıran Kırana Mücadele Devam Ediyor..

Büyük ilgiyle izlenen Survivor 2019 Bugün 73. bölümü ile hayranlarıyla buluşacak. Bu bölümde oyuncular dokunulmazlık oyununa çıkacaklar. Maalesefki bu bölümde yarışmacıları ve ekranları başındaki seyirciyi başındakiler çok vahim bir olay bekliyor.

Hikmetin Haline Tüm Yarışmacılar Ağladı..

Bu bölümde Yarışmacı Hikmet ile Yusuf oyunda karşı karşıya geliyor. Ezeli rakip olan ünlü oyuncular oyunda devam ederken, tam o sırada Hikmet bir engeli aşmaya çabalarken aniden darbe alıyor ve dizinden sakatlanıyor. Hikmet’in yürek yakan feryadı tüm adayı inletirken  tüm yarışmacılar acı dolu inleyen Hikmet’in haline ağlayor. Hikmet’e ilk teselli Acun Ilıcalı’dan geliyor ve nefesler tutuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler