Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 12. Bölüm Fragmanı İzle! Beste'nin Duydukları Gerçek Mİ?

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 12. Bölüm Fragmanı İzle! Beste’nin Duydukları Gerçek Mİ?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi 12. sezon finali bölümü ile 25 mayıs cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Beste, Erdem’in annesinin kendisini istemediğini öğrendiğinde büyük bir tramya yaşıyor. Müjde’yle konuştuktan sonra biraz rahatlıyor. Yeni bölümde ise Erdem’in annesi Beste’ye gelip oğlunun psikolojik hasta olduğunu olmayan şeyleri olmuş gibi gördüğünü söylüyor. Beste’nin duydukları gerçek mi?

Cumartesi Dizileri 2019

Beste’nin Duydukları Gerçek Mİ?

Bir Aile Hikayesi 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Erdem’in annesi Beste’nin yanına gidip Ceylan’ın oğlunu aldatmadığını, Erdem’in her şeyi olmuş gibi kafasından uydurduğunu, ölen kızının da aynı rahatsızlıktan öldüğünü anlatıyor. Beste’nin Erdem’e karşı tavırları değişiyor. Erdem ise neler olduğunu anlamaya çalışıyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 12. bölüm fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Beste, Erdem’in annesinin söylediklerini duyduktan sonra perişan halde Müjde’yi arar ve ona ihtiyacı olduğunu söyler. Müjde’de hamile olduğundan şüphelendiği için gebelik test alıp Beste’nin yanına gider. Beste’yle konuşan Müjde, bebek beklediğinden şüphelendiğini söyleyince Beste, heyecanlanır ve birlikte eve gelirler. Testi yapan Müjde, sonucu Mahur ile birlikte öğrenmek ister.

Behiye hanım, Mahur’un iş yerine gidip, Şakir’in ilaçlarını kullanmadığını, tedavi olmak istemediğini söyler. Mahur, eşleriyle fazla ilgilenemez. Ofistekiler iyice Mahur’un işe kendini verememesinde şikayetçi olur.ar. Çok önemli bir toplantısı olan Mahur toplantıya katılacağını söyler ama Müjde’den telefon gelir ve Melis’in yüzme yarışması olduğunu hatırlatınca son anda işi bırakıp kızını izlemeye gider.

Erdem, Beste’yle konuşur ve ona annesinden duyduklarının bir öneminin olmadığını kendisinin kararından vazgeçmediğini söyler. Berk ise Derya gittikten sonra Hülya ile provalara başlamıştır. Evde prova yaparken ikili yakınlaşır ve birlikte olurlar. Ertesi gün Derya çıkagelir. Berk’e ona hissettiklerinden dolayı kaçtığını evet derse devam edebileceklerini söyler.

Şakir’le konuşan Berk, hangisinin gerçek aşkı olduğunu anlayamadığını söyler. Şakir ise gözlerini kapattığında kimi görüyorsa kalbinin sahibinin o olduğunu söyler. Berk, gözlerini kapattığında eski sevgilisini görür. Onu bulur ve karşısına çıktığında, onun gitmesine izin vermemesi gerektiğini, onun kendisinin gerçek aşkı olduğunu söyler. Ama içeriden bir çocuk anne diye seslendiğinde büyük hayal kırıklığı yaşar.

Müjde, Mahur’a bebek durumunu anlatır. Teste beraber baktıklarında hamile olmadığını öğrenirler. Ama Mahur, babasını tekrar hayata bağlamak için ona Müjde’nin hamile olduğunu söyler.

Bir Aile Hikayesi 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Berk Unutamadığını Aşkını Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler