Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 17. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yıldırım Yine Bir Yalanın İçinde!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 17. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yıldırım Yine Bir Yalanın İçinde!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Kardeş Çocukları 16. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldırım kendisini yine bir yalanın içinde buluyor. Umay, ona bir oğlu olduğunu onu da Ümran’a verdiğini söylüyor. Umay, kiralık kimsesiz bir genç bulup onu Yıldırım’ın bulmasını sağlıyor. Yıldırım oğlu sandığı Savaş’ı alıp eve getiriyor.

Pazar Dizileri 2019

Yıldırım Yine Bir Yalanın İçinde!

Kardeş Çocukları 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Umay, Yıldırım’a söylediği yalan için hemen kimsesiz bir çocuk buluyor ve ona söylediklerini yaparsa onu paraya boğacağını söylüyor. Pek çok sabıkası olan Savaş, işin içinde para olunca kabul ediyor. Yıldırım, Ümran’ı arayıp konuşmak istiyor. Hiçbir şeyden habersiz Ümran, Yıldırım’la konuşmaya gittiğinde bir hata yapmasından korkan Umay, onların yanına gidip Ümran’ın konuşmasını engelliyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 16. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldırım, o tarihte bulunan çocukları araştırmaya başlıyor. Umay yalanını kılıfına uyduruyor ve Savaş’ın o tarihte Karalar köyünde kömür ocağında terk edilmiş olarak bulunduğunu Yıldırım’a söylenmesini sağlıyor. Hayal, Cansel’in yanından babasının ayrılmasını bekliyor ve o evden çıktıktan sonra Cansel’le konuşmak için eve gidiyor. Cansel’in konuşmalarına sinirlenip eline geçirdiği bibloyu onun kafasına vuruyor. Cansel kanlar içinde yerde yatarken bırakıp eve gidiyor.

Reşat, eve geldiğinde Cansel’i yerde yatarken buluyor. Hayal’in yerdeki ilacını gören Reşat, bunu yapanın kızı olduğunu anlıyor. Cansel, hastanede ameliyata alınıyor. Reşat, üstü başı kan içinde eve geliyor. Cansel’in ölmemiş olduğunu öğrendikten sonra rahatlayan Umay, olanların sorumlusunun Reşat olduğunu söylüyor.

Reşat, her şeyini elinden almak isteyen Umay’ı şirkete çağırıyor. Reşat, Umay’ı öldürmekten başka çare bulamıyor. Tüm çalışanları dışarı çıkarttıktan sonra Umay’ı beklemeye başlar. Umay gelir ve ona koltuğa oturmasını ister. Öte yandan, Hayat kendilerine gelen mektupları İdil’in gönderdiğini zannetmektedir. İdil’in odasına gizlice girip delil bulmak isteyen Hayat’a Kevser yardım eder.

Hayat, eve girer ve İdil’in odasında bir şey bulamaz. Yıldırım, annesini arayıp misafir odasını hazırlatmasını, ona torununu getireceğini söyler. Rezzan hanım eve gelir ama Hayat odadan çıkamamıştır. Ümran’da Hayat’ı almak için oraya gider ama Rezzan onu yeğenini görmek için geldiğini zanneder. Yıldırım, Savaş’la birlikte eve gelir.

 Kardeş Çocukları 16. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Benim Oğlumsun!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler