Ana SayfaÜnlülerBanu Alkan'dan Burcu Esmersoy'a Sert Gönderme!

İlgili Postlar

Banu Alkan’dan Burcu Esmersoy’a Sert Gönderme!

Yeşilçamın renkli isimlerinden Banu Alkan, bu günlerde yeni bir şakı çalışması içerisinden bulunan sanatçı bir tv programının konuğu oldu. Kendisine sorulan sorulara cevap veren Alkan, aynı Tv programında birlikte çalıştıklara Burcu Esmersoy’la yaşadığını polimiği anlattı. Banu alkan’dan Burcu Esmersoy’a sert gönderme.

Banu Alkan kimdir?

Banu Alkan’dan Burcu Esmersoy’a Sert Gönderme!

Canlı yayında kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Banu Alkan, Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu yaptığı ve Bülent Ersoy ile Safiye Soyman’ın da olduğu Tv programıyla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. Alkan, Hindistan’da bulundukları süre zarfında hastalıklarla boğuştuğu ve zor günler geçirdiğini söyledi. O projede Burcu Esmersoy ile yaşadığı polemik hatırlatıldığında Alkan, Esmersoy’un başka iyi bir kız gibi bir izlenip bıraktığını ancak daha sonrasından Esmersoy’un tavırlarının değiştiğini ve kendisine üstünlük taslamaya başladığını söyledi.

Burcu Esmersoy kimdir?

Herkes Haddini Bilecek!

Banu Alkan, Burcu Esmersoy’un yıldızının o programda parladığını, onun kendisine üstünlük tasladığını söyleyerek, ona’Sen kimsin?’ dediğini, Esmersoy’un katıldığı Tv programında absürt şeyler söylediğini dile getiren Alkan, Esmersoy’e ‘ Sen kimsin? Banu Alkan kim! Herkes haddini bilecek’ dedi.

Banu Alkan Demet Akalın’ı Bombaladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler