Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Berk Unutamadığını Aşkını Buluyor!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Berk Unutamadığını Aşkını Buluyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizilerinden Bir Aile Hikayesi 11. yeni bölümüyle 18 mayıs cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde izleyenleri bir çok süpriz bekliyor. Müjde’nin bebek beklemesi Şakir’i hayata bağlayacak. Berk unutamadığı aşkını buluyor. Ona, ‘ Sen benim hayatımın aşkısın’ diyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Berk Unutamadığını Aşkını Buluyor!

Bir Aile Hikayesi 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Berk Şakir’le konuşuyor. Şakir, ona gözlerini kapattığında Hülya’yı mı Derya’yı mı gördüğünü soruyor. Kimi görüyorsan gerçek aşkının o olduğunu söylüyor. Berk gözlerini kapattığında eski aşkını görür ve onu bulup karşısına çıkar. Onu ilk gördüğü günden beri sevdiğini, gitmesini asla izin verdiği için pişman olduğunu söylüyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 11. Bölüm 2. fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Beyin kanaması geçiren Erdem, hastanede ameliyata alınır. Erdem, kendine gelir ve geçici hafıza kaybı yaşar. Ama Beste’yi hatırlar. Şakir’i kontrol için doktora götürecek olan Mahur, iş yerinde dalgın hareketlerinden dolayı dikkat çeker. Ortağı Mahur’a bir süredir işe gelmediğini, gelse bile 5 dakika durup gittiğini, en önemli müşterilerinden iki tanesini kaybettiklerini söyler. Doktor Şakir’in hastalığında ilerleme veya bir gerileme olmadığını söyler.

Şakir, doktorla özel konuşmak istediğini söyler. Şakir, doktordan hastalığın seyrinin nasıl olacağını sorar. Doktor, önce iştah kaybıyla başlayacağını, daha sonra hareket zorluğu yaşayacağını ve bilinç kaybıyla devam edeceğini söylüyor. Çakışta Şakir, o gün Behiye’de kalacağını söylediğinde, Mahur çocuk gibi bozulur.

Behiye, Şakir’i daha önceden birlikte sahne aldıkları mekana götürür.  İlk tanıştıkları söyledikleri şarkıyı söylemek için sahneye çıkacaklar. Şakir’in kemanı eşliğine Behiye o şarkıyı söyler. Mahur, Behiye’nin evine gider ve babasına tam beş gündür eve gelmediğini söyler. Müjde’ye anneler gününde bir süpriz yapması gerektiğini ama bir şey düşünemediğini söyler. Behiye, süprizi kendisi hazırlayacağını söyler.

Beste’de annesine anneler gününde Erdem’le evleneceklerini söyler. Berk, Beste’nin evlenip gideceği için panik olur. Beste, Erdem’in evine gider ve Erdem’in annesinin evliliklerini istemediğini, oğluna ölüsünü çiğnerse Beste ile evlenebileceğini söylediğini duyar.

Bir Aile Hikayesi 11. Bölüm Fragmanı İzle! Yeni Bebek Şakir’i Hayata Bağlayacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler