Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMorena Taraku Dünyaya Açılmak İçin Türkiye'ye Geliyor

İlgili Postlar

Morena Taraku Dünyaya Açılmak İçin Türkiye’ye Geliyor

Kosova’lı şarkıcı Morena Taraku, dünyaya açılmak için Türkiye’ye geliyor. Baklan ülkelerinin sevilen şarkıcısı Morena Taraku, kariyerinde büyük başarılar hedefleyen genç ve başarılı bir şarkıcı. Sesini dünya çapında duyurmak için ilk rotası Türkiye olan başarılı şarkıcı sürprizlerle gelecek!

Balkan Ülkelerinde Ödül Aldı

Aslen Kosovalı olan Morena Taraku, 2010 senesinden beri profösyonel olarak müzikle ilgileniyor. Çıkış yaptığı günden bu yana, ülkesinde ve diğer Balkan ülkelerinde çok sevilen şarkıcı, Balkan ülkelerinden “En İyi Pop Şarkıcısı” ödüllerine de sahip.

“My Love” Çok Sevildi

Uzun süredir ülkesinde müzik sektöründe olan Morena Taraku’nun yükseliş şarkısı “My Love” oldu. Kendine özgü yorumuyla çok beğenilen şarkının klibi de hayranları tarafından oldukça başarılı bulundu. Bu yükselişten memnun olduğunu ifade eden Morena Taraku müziğin bir çocukluk hayali olduğunu ve hayallerinin peşinden gittiği için mutlu olduğunu dile getirdi.

Morena Taraku Dünyaya Açılmak İçin Türkiye’ye Geliyor

Adından başarısı ve güzelliğiyle söz ettiren Morena Taraku‘nun en büyük hayalinin ise dünya çapında başarılı bir şarkıcı olmak istemesiymiş. Bunun için bir adım atmanın zamanı geldiğini düşünen Taraku ise yolcuğuna Türkiye’den başlayacak. Türkçe bir şarkı için önemli isimlerle çalışmaya başladığını ve büyük sürprizleri olduğunu dile getiren Morena Taraku “Dünya müziğine İstanbul’dan yola çıkarak imzamı atacağım.” dedi.

Morena Taraku Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler