Ana SayfaDedikoduGeçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (13 - 19 Mayıs 2019)

İlgili Postlar

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (13 – 19 Mayıs 2019)

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri  (13 – 19 Mayıs 2019) ile karşınızdayız. Geçtiğimiz hafta magazin haberleri arasında ön plana çıkan ve en çok okunan haberlerini sizler için derledik.

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri – (13 – 19 Mayıs 2019)

Tarkan’ın Kızı Liya’yla İlk Paylaşımı!

Yazın “İstanbul Açık Hava Konserleri” ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan sevilen şarkıcı Tarkan sosyal medya hesabından dün oldukça duygusal bir paylaşım yaptı.  Ailesine düşkün olan ve onları gözlerden uzak tutmaya çalışan Tarkan’ın kızı Liya’yla ilk paylaşımı sevenlerini duygulandırdı.

Megastar Tarkan’ın Eşi Pınar Tevetoğlu Hamile mi?

Megastar Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, Rusya daki konser dönüşü Magazin Habercilerine açıklamalarda bulundu. Pınar Tevetoğlu’nun verdiği cevapları kafaları karıştırdı.. Pınar Tevetoğlu hamile mi?.. Detaylar Haberimizde…

Eski Sevgilisi İle En Yakın Arkadaşı Aşk Yaşamaya Başlayan Serenay Aktaş Sessizliğini Bozdu!

Eski sevgilisi ile yakın arkadaşı aşk yaşamaya başlaması ile gündeme gelen Serenay Aktaş, konuyla alakalı sessizliğini bozdu. Sitemini belli eden Serenay Aktaş neler dedi? Serenay Aktaş’ın yakın arkadaşı kim? İşte olay olan aşkın detayları…

Özlem Yıldız: Aldığım Nafaka Haftalık Market Alışverişim Bile Değil

Sunucu Özlem Yıldız, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda nafaka ile gündeme gelen ünlülerden yola çıkan Özlem Yıldız, kendi aldığı nafaka ücretini paylaştı. Özlem Yıldız ne kadar nafaka alıyor? İşte başarılı oyuncunun market alışverişime yetmiyor dediği rakam!

Ünlülerin Uyuşturucu Davası Sonuçlandı!

Çağatay UlusoyGizem Karaca, Cenk Eren’le birlikte 20 sanığın bulunduğu davanın karar duruşması görüldü. İstanbul bölge adliyesi mahkemesi 4. ceza dairesinde görülen duruşmada ‘uyuşturucu madde kullanma’ suçundan 1 tutuklu sanık ceza evinden getirilirken, diğer 4 tutuksuz sanık avukatları ile salona geldi. Ünlülerin uyuşturucu davası sonuçlandı.

Seda Akgül Canlı Yayında Beren Saat’i Ağır Eleştirdi

Bir magazin programında yorumcu olan Seda Akgün’ün bugün ki programında konuşulan konu uzun süredir gündemde olan Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliğiydi. Ayrılıp barışma haberleri ile gündemde olan çifttin tutumlarından dolayı Seda Akgül canlı yayında Beren Saat’i ağır eleştirdi.

Deniz Aykkaya’nın Acı Dolu Günü…

Bir süredir yaşantısını gündemden uzak tutmaya çalışan Deniz Akkaya geçtiğimiz gün Tuğba Özerk’le olan kavgasıyla gündeme gelmiş ancak bu olayın üzerinde çok durmamıştı. Güzel manken Deniz Aykkaya dün sosyal medya hesabından kendisini yıkan bir haberi sevenleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. Deniz Akkaya’nın acı dolu günü hayranlarını göz yaşlarına boğdu. 

Kadın Dizisindeki O Sahnede İzleyenlerin Midesi Bulandı!

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın 62. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünden sonra Seray Kaya’nın canlandırdığı Şirin’in yapmış olduğu harekete tepkiler büyüdü. İzleyenlerin midesi bulandı. Kadın dizisinin sevilmeyen karakteri Şirin, mide bulandırıcı hareketlerine bir yenisini daha kattı.

Akın Koçovalı Çukur’da! Çukur 2. Sezon 33. Bölüm Özeti!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi 2. sezon finali yapmak için hazırlanıyor. Dizinin 2. sezon 33. son bölümü izleyicisi ile buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yamaç, Aliço’yu bulmak için uğraşıyor ama Yücel, oyunlarına devam ediyor. Yamaç, Aliço’nun sesini duyduğunda büyük bir patlama oluyor ve yaralanıp hastaneye kaldırılıyor. Selim’e bir telefon geliyor ve oğlu Akın Koçovalı’nın öldüğü söyleniyor. Selim, oğlunu teşhise gittiğinde arkasından oğlu sesleniyor. Akın Koçovalı Çukur’da!

Yıldız Asyalı Yüzüne Ne Olduğunu Anlattı!

Bir çok dizi ve filme başrol oyuncusu olarak rol alan Yıldız Asyalı, yeni projesi ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapacak. 18 mayıs tarihinde piyasaya çıkacak olan ‘Kütür Kütür Aşk’ isimli çalışması çok ses getirecek. Güzelliğinin yanı sıra güzel sesi ile de büyük hayran kitlesine sahip sanatçı geçtiğimiz günlerde bir Tv programına katıldı. Yıldız Asyalı yüzüne ne olduğunu anlattı.

Kuşum Aydın Aşkların En Kralı İle Coşturacak

Bir süredir yeni çalışma yapmayan Kuşum Aydın yaza damga vuracak bir tekli ile gündeme damga vurmaya hazırlanıyor. Kuşum Aydın Aşkların En Kralı teklisi ile herkesi coşturacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler