Ana SayfaDedikoduHazal Kaya'dan Şaşırtan Hamilelik Açıklaması

İlgili Postlar

Hazal Kaya’dan Şaşırtan Hamilelik Açıklaması

Hazal Kaya bir süredir hamileliği ile gündemde. Halime değilim açıklamalarının ardından “Bizim Hikaye” dizisinin setinden dizisinin finali ile ilgili nedenlerden birinin Hazal Kaya’nın hamileliği olduğu söylenmişti. İddialar üzerine Hazal Kaya’dan şaşırtan hamilelik açıklaması geldi.

Hazal Kaya’nın Ani Kilo Alışı Dikkat Çekti

Geçtiğimiz aylarda Ali Atay’la gittiği doktor kontrolünden sonra bir alışveriş merkezinde görüntülenen Hazal Kaya’nın fazla kiloları da gözlerden kaçmamıştı. Aniden kilo almaya başlayan güzel oyuncunun hamilelik iddialarının da güçlenmesine neden olmuştu.

Hazal Kaya’nın Bebek Odası Bitmek Üzere!

Gerginlik Diziyi Bitirdi

“Bizim Hikaye” dizisinin Mayıs ayının sonunda final yapması bekleniyordu. Ancak sürpriz bir gelişmeyle dizide erken finale gidildi. Bunun nedenin de dizi setinde Hazal Kaya ve Burak Deniz arasında yaşanan küslüğün yarattığı gerginlik ve Hazal Kaya’nın hamileliğinin de zorluğu geçmesinin neden olduğu açıklanmıştı.

Burak Deniz Kimdir?

Hazal Kaya’dan Şaşırtan Hamilelik Açıklaması

Hazal Kaya geçtiğimiz gün kameralara yakalandı. Hamilelik iddiaları hakkında uzun süredir bir açıklama yapmayan Kaya, hakkındaki iddiaları ser bir dille yanıtladı. Doğum yaklaşıyor cümlesine sinirlenen Hazal Kaya ” O sizin uydurmanız.” diyerek yanıt verdi.

Hazal Kaya Kimdir?

1 Yorum

  1. Bu haber çok iyi bir haber,aradığım her şeyi buldum editleyen kişiye teşekkürler.Hep merak etmişimdir Hazal Kaya hamile mi diye ? Artık geceleri rahat uyuyabileceğim.Çok teşekkür ederim magazinhaber.com <3

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler