Ana SayfaDizilerVuslat 20. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Geldi! Salih'e Gelen Kutunun Sırrı Çözülecek...

İlgili Postlar

Vuslat 20. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Geldi! Salih’e Gelen Kutunun Sırrı Çözülecek Mi?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 19. son bölümü ile ekranlara geldi. 20. bölümde sezon finali yapacak olan dizi yeni sezonda bir çok süprizle ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde; Aziz sonunda Feride’ye evlenme teklif ediyor. Kendisi ile buluşacağını sanan Nehir, onları birbirlerine sevdiklerini söylerken görüyor. Abdullah efendi elindeki gizemli kutuyu Salih babaya veriyor. Salih’e gelen kutunun sırrı çözülecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Salih’e Gelen Kutunun Sırrı Çözülecek Mi?

Vuslat 20. sezon finali ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz, Feride’ye onun inancını yıkmaktansa dünyayı yıkacağını söylüyor. Salih baba tekrar araftayız sözlerinden sonra Abdullah efendi gizemli kutuyu onun masasının üzerine koyuyor.

İşte Vuslat 20. bölüm fragmanı..

VUSLAT 19. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, Bülent’in bulunduğu yere gittiğinde Kerem’in Bülent’in boğazına bıçak dayamış bir şekilde görüyor. Aziz, kafasına dayanan silahı bir hamle ile alıyor. Kerem’in, Bülent’i öldürmesine engel oluyor. Yalçın, komiser gelip Bülent’i tutuklarken Bülent, Kerem’in kendisini öldürmesi için yalvarıyor. Bülent, Aziz’e baştan beri saatin onda olduğundan asıl kişi olduğunu söylüyor.

Sultan, babasının Yalçın komiseri öldürmek için yaptığı planı duyuyor. Yalçın’ın arabasında olan Sultan, babası yüzünden sakat kaldığı için onu affetmiyor ve Gülten’i de alıp Aziz abisinin yanına Altan’ın evine gidiyor. Gülten’le Sultan, Salih babanın dükkanına gidip ona yardım ediyorlar. Perihan, Tahsin’in evi de Kerem’e verdiğini öğrendikten sonra Tahsin’e boşanma davası açıyor.

Perihan, Nehir’le birlikte Aziz’le Feride’yi ayırma planları yapıyorlar. Aziz, annesini yanına çağırıp, Feride’nin evinin oralarda ne işi olduğunu soruyor. Perihan, Feride’yle düşündüğü evliliği kabul etmeyeceğini söyler. Aziz, orasının kendi sorunu olduğunu söyler. Nehir, Aziz’in odasına gidip neler olduğunu sorar. Annesine sinirlenen Aziz, Nehir’le bir gün oturup konuşmak istediğini söyler.

Aziz, Feride’ye evlenme teklif etmek için bir organizasyon yapar. Bunu duyan Nehir, kendisi için zanneder ve yeri öğrenip oraya gider. Aziz, Feride’ye evlenme teklifi eder. Nehir, onları birbirlerine sevdiklerini söylerken duyar ve döner gider. Faik, Ceyhan’ın Kerem’le görüştüğünü öğrenir ve kızına hesap sorarken Kerem gelir ve niyetinin ciddi olduğunu, Anetta’nın torunu olduğunu söyler.

Tahsin, Feride’yi kapının önünde gördüğünde onu annesi Süheyla’ya benzetir. Hatta o zanneder. Süheyla’nın mezarına giden Tahsin orada ağlarken Abdullah efendi karşısına çıkar. Onu görünce kalbi sıkışır.

 Vuslat 19. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Bütün Kapılar Abdullah Efendiye Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler