Ana SayfaDedikoduDemet Akalın Simge'nin Hamilelik İddialarına Kayıtsız Kalmadı!

İlgili Postlar

Demet Akalın Simge’nin Hamilelik İddialarına Kayıtsız Kalmadı!

Geçtiğimiz günlerde magazinci Cem Aydınlı’dan sevilen şarkıcı Simge Sağın hakkında ilginç bir iddia gündeme gelmişti. Simge’in hamile olduğunu açıklayan Cem Aydın bu iddiayı destekleyen açıklamalarda bulunması üzerine Demet Akalın Simge’nin hamilelik iddialarına kayıtsız kalmadı!

“Hamileliği Ece Seçkin’den Öğrendim”

Cem Aydınlı’nın son dönemlerin en sevilen şarkıcısı Simge hakkındaki açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddialar karşısında ise Simge durumu mahkemeye taşımıştı. Bunun üzerine Cem Aydınlı’dan ilginç bir açıklama daha geldi. Aydınlı Simge’nin hamileliğini Ece Seçkin’den öğrendiğini açıkladı.

Cem Aydınlı ateş püskürdü: “Tuba Özerk’in üzerinden ellerinizi çekin

Uzlaşmaya Gidildi

Simge Sağın, Cem Aydınlı’ya açtığı davadan vazgeçerek ünlü magaziniyle uzlaşmaya gitmişti. Ancak Ece Seçkin’in öncelerinde yaptığı “Bizim jenerasyon müzik peşinde, biz birbirimize destek veriyoruz. Öyle kolpa arkadaşlıklar değil.” açıklamasının ardından yaşanan bu durum ikilinin arasının da açılmasına neden oldu.

Simge Sağın Kimdir?

Demet Akalın Simge’nin Hamilelik İddialarına Kayıtsız Kalmadı!

Olaylar karşısında Simge Sağın’a destek Demet Akalın‘dan geldi. Bu çirkin iddia karşısında kayıtsız kalamayan Demet Akalın, Ece Seçkin’e sosyal medya hesabından ateş püskürdü. “E hani bizim jenerasyon kötüydü, kuyu kazıyorduk, bunlar şahaneydi! Simge’ye ayıp etmiş.”  açıklamasıyla tepkisini ve Simge’ye desteğini dile getirdi.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler