Ana SayfaDizilerLeke 7. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yasemin Katil Mi Oldu?

İlgili Postlar

Leke 7. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yasemin Katil Mi Oldu?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Leke 6. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Arda’nın şirketinin açılış partisine mali polis baskın yapar. Olaylar karışınca Arda, abisine Yasemin’i bir organizasyondan tanıdığını ve ona asıldığı yalanını söyler. Cem, Arda’nın Yasemin’den özür dilemesini ister. Birkan Yasemin’i yakından takip etmek için evine gizli kamera yerleştirir. Arda, Yasemin’in evine gelir ve geceliğinin kaç lira olduğunu sorar. Yasemin onu ittiğinde kafası sehpaya çarpar. Yasemin katil mi oldu?

Salı Dizileri 2019

Yasemin Katil Mi Oldu?

Leke 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mali polisler Arda’yı ve Yasemin’i ifade için karakola alırlar. Arda’nın şirketine mali polislerin baskın yapması internete ve basına düşer. Mehmet haberi okuduktan sonra Cem’in CEO olamayacağını düşünerek sevinir. Arda, olaydan sonra halasının evine döner. Annesi olayı anlatmak için Arda’nın yanına gittiğinde. Arda onu kovar.

LEKE 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mali şube şirkete temiz raporu verir. Belkız eline alarak tekrar Arda’nın yanına gider. Arda bu sefer annesinin haklı olduğunu zannedip onunla gider. Aslında Belkız kara para aklamak için bu paravan şirketi açmıştır. Cem, son kez kardeşini arar ve ihbar edenin annesi olduğunu, onun güvenini kazanmak için bunu yaptığını söyler. Ama arda abisini dinlemez.

Birkan, sürekli Yasemin’i takip eder. Onun Cem’le görüşmesinden çok rahatsız olur. Bir gün yine Yasemin evde yokken içeri girmeye çalışır ve Yasemin’le Cem’e yakalanır. Hemen hırsızlık olayı ile ilgili konuşmak için geldiğini söyler. Cem, Yasemin’in çantasında 45 bin lira kaybettiğini Birkan’dan öğrenince çok sinirlenir. Yasemin’e kendisinden başka neler sakladığını düşünerek yaşayamayacağını söyleyince Yasemin sert çıkar ve ‘bitsin o zaman’ der.

Birlikte çok güzel vakit geçiren yemekler yapıp yiyen ikilinin birbirlerini bu kadar severken Yasemin’in gerçekleri anlatamaması yüzünden bitme noktasına gelir. Şirin, Yasemin’e üç bin lira getirir verir ama Yasemin o paraları almak istemez. Ama o bırakır gider. Birkan, ablasından Yasemin’in anahtarlarını çoğaltmasını ister. Anahtarları alan Birkan Yasemin’in evine gizli kamera yerleştirir.

Abisiyle yarış içinde olan Arda, Yasemin’in evine gider. İçeri girdikten sonra geceliğinin kaç lira olduğunu sorar. Deliye dönen Yasemin Arda’yı iter. Yere düşen Arda kafasını sehpaya çarpar. Birkan kameradan her şeyi görür.

Leke 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Senden Asla Vazgeçmem!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler