Ana SayfaDizilerCanevim Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Canevim Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte dizileri final veya sezon finali yaparken diğer taraftan da yaz dizileri birer birer açıklanmaya başlıyor. Atv ekranlarında yeni bir yaz dizisi daha seyircisiyle buluşacak. Canevim dizisi güçlü senaryosu ve iddialı oyuncu kadrosu ile 2019 yazına damga vuracak gibi görünüyor. İlk bölüm fragmanı ile birlikte Canevim oyuncu kadrosu da merak edilmeye başlandı. Bir diğer merak edilen ise Canevim ne zaman başlayacak?

Canevim Yönetmeni / Canevim Yapımcısı

Koliba Film’in hazırladığı ve Ata Türkoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Canevim dizisinin yönetmenlik koltuğunda Adnan Güler oturuyor. Canevim dizisinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme alıyor

Canevim Dizisinin Konusu

Canevim dizisinde Maraz Ömer isimli öksüz ve yetim bir genç ile Ceylan isimli fakir bir kızın aşkını izleyeceğiz. Evlilik planları yapan iki genç çalışıp para kazanmak ister; Ömer Kars’a şantiyeye gider Ceylan’da temizliğe. Ceylan gitti bir temizlik işinde zengin ve şımarık bir genç olan Taylan’ın tacizine uğrar ve hikaye başlar.

Canevim Ne Zaman Başlıyor?

Canevim 27 Mayıs Pazartesi günü 20:00’da Atv ekranlarında izleyicisi karşısında olacak.

Canevim Oyuncu Kadrosu

Aras Aydın, Biran Damla Yılmaz, Ezgi Şenler, Ömrün Nur Çamçakallı, Rıza Akın, Zuhal Gencer Erkaya, Nihan Büyükağaç, Özgür Çevik, Simge Selçuk, Bedia Ener ve Münire Apaydın’dan oluşan Canevim oyuncu kadrosu yaz aylarına damga vurmaya hazırlanıyor.

Canevim Oyuncuları ve Canevim Karakterleri

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler