Ana SayfaKimdirEzgi Şenler Kimdir?

İlgili Postlar

Ezgi Şenler Kimdir?

Bodrum Masalı dizisinde “Aslı” karakteriyle tanıdığımız genç oyuncu Ezgi Şenler kimdir? Önümüzdeki günlerde “Nefes Nefese” dizisi ile karşımıza çıkacak olan başarılı oyuncu Ezgi Şenler kimdir? Ezgi Şenler hakkında merak edilenler sizlerle…


Bugün Doğan Ünlüler

Ezgi Şenler Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Oyuncu Ezgi Şenler, 28 Ocak 1993’te Ankara’da doğmuştur. Ailesinin tek çocuğudur. Profesyonel balerin olan oyuncu Şenler, çocukluğundan beri sanatla iç içe büyümüştür. 1.68 cm boyunda, 46 kilo, ela gözlü ve Kova burcudur. Annesi ev hanımı, babası muhasebecidir.

Eğitim ve Kariyer Hayatı

Ezgi Şenler, 2011 yılında liseden mezun olduktan sonra Hacettepe Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümüne devam etmiştir. 3 yaşından beri bale yapan genç oyuncu, 9 yaşındayken Ankara Devlet Opera ve Balesi kadrosuna girmiş ve profesyonel anlamda dansçılık ve bale eğitimi almaya başlamıştır. 12 yaşında, Klasik Bale üzerine konservatuvar eğitimi almaya başlamış ve üniversiteden mezun oluncaya dek devam etmiştir. 16 yaşında ise artık bale dersleri vermeye başlamıştır.

Üniversite yıllarında, menajeri ile tanışan Şenler, ikinci sınıftayken TV oyunculuğu kariyerine başlamıştır. İlk kez “Bodrum Masalı” dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Bu dizide, Ankara’dan tanıdığı yakın arkadaşlarından olan oyuncu Alperen Duymaz ile rol almıştır.

Rol Aldığı Dizi Filmler

  • Nefes Nefese (2018)
  • Bodrum Masalı (2016-Aslı)

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler