Ana SayfaKimdirAlperen Duymaz Kimdir?

İlgili Postlar

Alperen Duymaz Kimdir?

Oyuncu ve model Alperen Duymaz kimdir? Bu sezon “Çukur” dizisinde “Komiser Emrah” rolünü canlandıran ve genç kızların yeni gözdelerinden olan oyuncu Alperen Duymaz kimdir? Daha öncesinde; Bodrum Masalı, Tatlı Küçük Yalancılar ve Acı Aşk dizilerinde roller alan Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz kaç yaşındadır? Nerelidir? Sevgilisi var mı? İşte; yakışıklı oyuncu ile ilgili merak edilenler…

Alperen Duymaz; 3 Kasım 1992 yılında Ankara’da doğmuştur. Yakışıklı oyuncu Duymaz; 1.83 cm boyunda, 74 kilo, kahverengi gözlü ve Akrep burcudur. Şu anda Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarında Tiyatro Bölümü 2. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. Oyuncu Burcu Özberk ile sevgilidir.

Alperen Duymaz, fiziksel özelliğinin beğenilmesiyle, modellik teklifi almış ve Ankara’da modellik yapmaya başlamıştır. Ardından ise pek çok reklam filminde rol alarak oyunculuğa adım atmıştır.

TV oyunculuğu kariyerine ilk kez, 2015 yılına; başrollerini Bensu Soral, Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin paylaştığı “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisiyle başlamıştır.  Dizinin deneme çekimlerinde beğenilen Duymaz, böylelikle İstanbul’a taşındı. Bu dizi filmdeki performansı beğenilerek aynı yıl; Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay’ın başrolünü paylaştıkları “Acı Aşk” dizisinde rol alarak adından söz ettirmeye başlamıştır.

2016 yılında “Bodrum Masalı” dizisinde; Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmi Cem İntepe, Dilan Çiçek Deniz ile rol alarak, bu dizideki “Ateş” karakteriyle popüler olmuştur.

2018 yılı itibariyle de Show TV’nin fenomen dizisi “Çukur”da “Sena’nın abisi komiser Emrah” karakteriyle rol alacaktır.

Alperen Duymaz Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

  • Çukur (2018-Komiser Emrah-Show Tv)
  • Bodrum Masalı (2016-Ateş-Kanal D)
  • Acı Aşk (2015-Ali-Show TV)
  • Tatlı Küçük Yalancılar (2015-Star TV)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

  • Direniş Karatay (2018-Kutay)

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler