Ana SayfaKimdirSezgi Sena Akay Kimdir?

İlgili Postlar

Sezgi Sena Akay Kimdir?

Kanal D’de yayınlanan Hıçkırık isimli günlük dizinin başrolünü, güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu Sezgi Sena Akay kapmış ve buradaki başarısıyla popülerliğini arttırmıştı. 5 Nisan 2019’da dünya evine girecek olan oyuncu Sezgi Sena Akay kimdir? Sezgi Sena Akay Kaç Yaşında? Sezgi Sena Akay Aslen Nereli? Sezgi Sena Akay Hangi Burç?
Bugün Doğan Ünlüler

Sezgi Sena Akay Kaç Yaşında? Sezgi Sena Akay Aslen Nereli? Sezgi Sena Akay Hangi Burç?

31 ekim 1995’te İstanbul’da doğan Sezgi Sena Akay İstanbulludur. Şu an 23 yaşında olan güzel oyuncu akrep burcudur.

Sezgi Sena Akay Kimdir, Neler Yaptı?

Sezgi Sena Akay’ı çoğumuz 2012 senesindeki güzellik yarışmasında tanıdık. Best Model Of The World seçildikten sonra şansını oyunculuk kulvarında deneyen Sezgi Sena Akay, bu alanda da oldukça yetenekli ve başarı olduğunu kısa sürede kanıtladı. 1.81 boyunda olan Akay, 1995 senesinde İstanbul’da doğdu Son dönemlerin en gözde modellerinden biri olarak yorumlandı. Oyunculuk kariyerine adım atmış olsa da hala modelliği severek yaptığını, o alandan kolay kolay kopamayacağını belirtiyor. Sezgi Sena Akay’ın ilk oyunculuk deneyimi Zeytin Tepesi dizisinde başladı. Burada Nevin karakterini canlandıran Akay, Aşk Acısı’nda da Melek karakterine soyundu.

Genç oyuncu, ilk defa bu kadar ön planda olacağı bir dizide yer almanın heyecanı içinde. Akay’ın, Hıçkırık dizisiyle beraber, oyunculuk anlamında önemli bir çıkış yakalaması bekleniyor. Yeni dizisinde bu konuda beklentileri de yükselten oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceği de oldukça merak uyandırıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler