Ana SayfaKimdirBurcu Tuna Kimdir?

İlgili Postlar

Burcu Tuna Kimdir?

“Siyah Beyaz Aşk” dizisinin sevilen oyuncusu Burcu Tuna kimdir? Burcu Tuna kaç yaşında? Burcu Tuna oynadığı diziler neler? Burcu Tuna oynadığı filmler neler? Burcu Tuna aslen nereli? Burcu Tuna hangi burç? Burcu Tuna hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Burcu Tuna Kaç Yaşında? Burcu Tuna Aslen Nereli? Burcu Tuna Hangi Burç?

Burcu Tuna 16 Mart 2986 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmir’li olan Burcu Tuna, Balık burcudur.

Burcu Tuna Kimdir?

Burcu Tuna üniversiteye kadar eğitim hayatına İzmir’de devam etmiştir. Liseden mevzun olduktan sonra “Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümü”nü kazanan Burcu Tuna, eğitimi için İstanbul’a gelmiştir.  Başarılı bir öğrenci olan Burcu Tuna, 2003 senesinde ilk projesi olan “Kurşun Yarası” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir.

2005 senesinde yönetmeliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği, baş rolünde Turan Özdemir’in yer aldığı “Dondurmam Gaymak” filmi ile beyaz perdedeki yerini alan Burcu Tuna, filmdeki performansıyla bir çıkış yakalamıştır. 2011 senesinde ekranların beğeniyle izlenen “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin başarılı kadrosunda kendine yer edinen Burcu Tuna, “Gülnihal Hatun” karakterine can vermiş ve performansıyla izleyicisinden tam not almıştır.

2012 senesinde “Eve Düşen Yıldırım” dizisinde de rol olan Burcu Tuna, 2017 yazının en sevilen dizilerinden biri olan Siyah Beyaz Aşk dizisiyle yeniden ekran karşısına geçen Burcu Tuna, bu yaz ekranlarda olacak olan “Canevim” dizisinin başarılı kadrosundaki isimler arasında yer almaktadır.

Burcu Tuna Dizileri

  • 2017 – Siyah Beyaz Aşk
  • 2015 – Sen Benimsin
  • 2012 – Eve Düşen Yıldırım
  • 2011 – Muhteşem Yüzyıl
  • 2004 – Kasırga İnsanları
  • 2003 – Kurşun Yarası

Burcu Tuna Fimleri

2005 – Dondurmam Gaymak

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler