Ana SayfaDedikoduCem Aydınlı ateş püskürdü: "Tuba Özerk'in üzerinden ellerinizi çekin"

İlgili Postlar

Cem Aydınlı ateş püskürdü: “Tuba Özerk’in üzerinden ellerinizi çekin”

Gündüz kuşağında yayınlanan bir magazin programında Tuba Özerk ile ilgili yapılan asılsız haberlere tepki gösterildi. Detaylar haberimizde…

Ekranlara sabah kuşağında gelen bir magazin programında şu sıralar boşanma aşamasında olan Tuba Özerk’in annesi ile arasının açık olduğunu söyleyen ve ünlü şarkıcının annesine iftira atan program sunucusuna Cem Aydınlı’dan tepki geldi.

Programa telefonla bağlanan Tuğba Özerk; “Bunu yayınlamanız iyi oldu, yayında bana ve anneme atılan iftiralara istinaden dava açacağım. Anneme ve bana atılan iftiraların hesabını mahkemede verecekler. Canlı yayında böyle bir şey nasıl söylenebilir. Rating uğruna insanları karalamanın hesabını verecekler” diye konuştu.

Evliliğin boşanma aşamasına gelene kadar yaşanan olaylara başından beri şahit olan Cem Aydınlı; “Gündüz kuşağındaki skandal magazin programında konu Tuba Özerk’in boşanmasıyla ilgiliyken, annesinin Tuba’nın eski eşiyle birlikte olduğunu söyleyerek iftira boyutuna gelmiş” dedi. Biz herkesin nereden geldiğini iyi biliyoruz diyen Aydınlı; “Bir insanın annesine böyle bir iftira atmaya kimsenin hakkı yok. Herkesi ekrana oturtumayacaklar. Bunların yaptıkları ilk değil, en son bombaları da bu oldu. Bardağı taşırdılar artık. Bu iftiranın bir bedeli olmalı. Kanal yöneticileri gereğini yapmalı.” diye konuştu.

Sözlerine devam eden Aydınlı, “Tuba Özerk’e atılan iftiraların aslı astarı yok, ben gelişen olaylara başından beri şahidim. Adalet karşısında hesap versinler” dedi ve “Tuba Özerk’in sanatçı kişiliği, üretkenliği ve başarılarıyla mütevazi bir yaşam sürüyor. Ona yapılan bu haksızlığa suskun kalmayacağım. Herkese söylüyorum Tuba Özerk’in üzerinden ellerinizi çekin” diye ekledi.

Tuğba Özerk kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler