Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKuşum Aydın Aşkların En Kralı İle Coşturacak

İlgili Postlar

Kuşum Aydın Aşkların En Kralı İle Coşturacak

Bir süredir yeni çalışma yapmayan Kuşum Aydın yaza damga vuracak bir tekli ile gündeme damga vurmaya hazırlanıyor. Kuşum Aydın Aşkların En Kralı teklisi ile herkesi coşturacak.

Kuşum Aydın Aşkların En Kralı Geliyor

Sahnelerin tartışmasız taçsız kralı Kuşum Aydın, yeni şarkısını sevenlerine sunmak için geri sayıma başladı. Müzik piyasasının önemli isimleri ile birlikte çalışmasını yaptığı yepyeni şarkısı ile kısa süre sonra müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor.

Kuşum Aydın Kimdir?

Kuşum Aydın’ın yaza damga vurmaya hazırlandığı şarkısının sözleri Hakkı Yalçın ve Ayla Çelik imzası taşıyor ve müziği de Ayla Çelik’e ait. Kuşum Aydın’ın yeni teklisi “Aşkların En Kralı” isimli eserin aranjörlüğünü usta müzik adamı Okay Barış üstlendi. Bu yazın star şarkısını bulduğunu ifade eden Kuşum Aydın “Bu yaz aşıkların dilinden düşmeyecek bir eser yakaladım, Ayla Çelik ve Hakkı Yalçın duygularıyla yaza damga vurmaya geliyorum. Beni heyecanlandıran bir çalışma oldu” dedi.

Kuşum Aydın tanınmayacak halde! Nasıl bu kadar zayıfladı?

Bu yaz şarkısı “Aşkların En Kralı” aşıkların dilinde marş olacak vurgusunu yapan eğlencenin sihirbaz ismi Kuşum Aydın, ilk kez bu kadar iddialı geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler