Ana SayfaDizilerKuzgun 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sen Behram'ın Torunu Değilsin!

İlgili Postlar

Kuzgun 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sen Behram’ın Torunu Değilsin!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Kuzgun 15. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Dila babasını kendi gözleri önünde kaybettikten sonra Kuzgun’a ateş püskürüyor. Ona babasının katili olduğunu haykırıyor. Kuzgun’dan Behram’ı isteyen Dila, onun torunu olmadığını kanıtlayacağını söylüyor. Dila, Kuzgun’a ‘Sen Behram’ın torunu değilsin’ diyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Sen Behram’ın Torunu Değilsin!

Kuzgun 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Dila, mezarlıkta sen kazandın diye haykırıyor. Kudret Dila’ya, onun Kuzgun’u satmadığını ama Kuzgun’un onu sattığını söylüyor. Dila, Kuzgun’un Behram’ın torunu olmadığını ispatlamak için Behram’ı istiyor. Kuzgun babasıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafı eline geçiyor.

İşte Kuzgun 15. bölüm 2. fragmanı..

KUZGUN 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzgun, Dila’yı Kudret’le birlikte gördükten sonra ona karşı tavırları değişiyor. Aslında Dila, Kuzgun’u ele vermeyeceğini söylemek için Kudret’le görüşmeye gitmiştir. Behram, Dila’nın cezasının ölüm olduğunu söyler. Kuzgun, Dila’nın öldürülmesini istemediğini, onu dibe vurmasını istediğini söyler. Büyük uyuşturucu sevkıyatını yönetme görevi Dila’ya verilir. Dila, Ali’ye giderek ondan yardım ister.

Kumru, eve yerleştirdiği dinleme cihazıyla sevkıyatı ve nerede yapılacağını öğrenir. Dila’yı arayıp göndereceği adrese gelmesini ister. Kumru, gizlenerek sevkıyat olacağı yerde Dila’nın fotoğraflarını çeker. O sırada polisler oraya baskın yapar. Dila kaçar onu Selçuk yakalar ama onu serbest bırakır.

Cihan, Kumru’yu orada bulur ve abisinin yanına götürür. Kumru’nun çektiği fotoğrafları Kuzgun görür. Kuzgun, Kumru’yu eve götürecekken Dila’dan telefon gelir ve Cihan’a Kumru’yu eve bırakmasını söyler. Rıfat’ın ölüm tuzağına Kuzgun değil, Cihan düşer. Üzerlerine gelen kamyonu gören Cihan arabadan Kumru’yu dışarı çıkartarak kendisini feda eder. Cihan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak ameliyata alınır.

Rıfat’ın arabasının önünü bir araba keser ve onu alıp bir konteynıra kapatırlar. Sonra Kuzgun, Rıfat’ın karşısına çıkar ve kendi canı yerine kardeşinin canına göz diktiğini söyler. Dila’ya bir mesaj gelir. Mesajda açtığında yeğeni, kız kardeşi veya babası arasında bir karar vermesini, üçünden birinin öleceği yazar. Dila mesajlardan babasının bulur. Ama babasının bulunduğu konteynırın kapısını açtığında silah ateşlenir ve babası vurulur.

Kuzgun 15. Bölüm Fragmanı İzle! Sen Babamın Katilisin Kuzgun!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler