Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 17. Bölüm Fragmanı İzle! Ümran Yıldırım'a Gerçekleri Anlatmak İstiyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 17. Bölüm Fragmanı İzle! Ümran Yıldırım’a Gerçekleri Anlatmak İstiyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi 17. son bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin son bölümünde Umay, Yıldırım’a çocuğun yaşadığını, bir oğlu olduğunu söyler. İşin içine Ümran’ı da katmayı ihmal etmez. Çocuğu Ümran’a verdiğini söyleyen Umay, yine topun ucuna Ümran’ı atar. Umay’ın para karşılığı tuttuğu çocuğu Yıldırım bulur eve getirir. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Ümran Yıldırım’a gerçekleri anlatmak istiyor. Umay yine engel olacak mı?

Pazar Dizileri 2019

Ümran Yıldırım’a Gerçekleri Anlatmak İstiyor!

Kardeş Çocukları 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hayat, Yıldırım’ın bir oğlu olduğunu duyunca çok şaşırıyor ve annesine Yıldırım’ın sadece teyzesiyle onu aldatmadığını bir başka kadınla daha birlikte olup oğlu olduğunu yüzüne vuruyor. Ümran’a gelen mektupları yazanın Umay olduğunu öğreniyor. Ümran, Umay’a Yıldırım’ı daha fazla kandırmasına müsaade etmeyeceğini söylüyor.

İşte Kardeş Çocukları 17. bölüm fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldırım, o tarihte terkedilen çocukları araştırmaya başlıyor. Umay yalanını kılıfına uyduruyor ve Savaş’ın o tarihte Karalar köyünde kömür ocağında terk edilmiş halde bulunduğunu Yıldırım’a söylenmesini sağlıyor. Hayal, Cansel’le konuşmak için onun evine gidiyor. Cansel’le tartışırken sinirlenip eline geçirdiği bibloyu onun kafasına vuruyor. Cansel kanlar içinde yere yığılıyor. Hayal onu bırakıp eve gidiyor.

Reşat, eve geldiğinde Cansel’i yerde buluyor. Hayal’in yerdeki ilacını bulan Reşat, bunu yapanın kızı olduğunu anlıyor. Reşat, üzeri kan içinde eve geliyor. Cansel’in ölmediğini öğrendikten sonra rahatlayan Umay, olanlardan Reşat’ı sorumlu tutuyor.

Reşat, tüm mal varlığını elinden almak isteyen Umay’ı şirkete çağırıyor. Reşat, Umay’ı öldürmeyi kafasına koyuyor. Tüm çalışanların dışarı çıkmasını istedikten sonra Umay’ı beklemeye başlar. Umay gelir ve ondan koltuğa oturmasını ister. Öte yandan Hayat, annesine gelen mektupları İdil’in gönderdiğini zannetmektedir.

Hayat, İdil’in odasına girip delil arar ama bir şey bulamaz. Yıldırım, annesini arayıp misafir odasını hazırlatmasını, torununu getireceğini söyler. Rezzan hanım eve geldiğinde, Hayat İdil’in odasından çıkamamıştır. Ümran’da Hayat’ı getirmek için oraya gider ama Rezzan onu yeğenini görmek için geldiğini zanneder. Yıldırım, Savaş’la birlikte eve gelir.

Kardeş Çocukları 17. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yıldırım Yine Bir Yalanın İçinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler