Ana SayfaDizilerSurvivor'da Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor’da Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor 16. haftada Türkiye Yunanistan mücadelesi Siyah ve Beyaz takım olarak tam gaz devam ediyor. Bu hafta iki gün üst üste dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Beyaz takımdan en başarılı yarışmacılarından Afroditi ile başarısı düşük olan Ria eleme potasına düşmüştü. Survivor’da elenen yarışmacı belli oldu. Adaya veda eden isim kim?

 2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor’da 16. hafta elenecek aday SMS oylamasının sonucuna göre belirlendi. Afroditi, eleme potasında olmasına çok şaşırarak, potada olmayı hak etmediğini söyledi. Ria ise eleme potasına düşmesini gülümseyerek karşıladı. Sakis elenerek adaya veda edecek yarışmacıyı açıkladı.

Survivor 16. haftada elenen yarışmacı Ria oldu.

ADA KONSEYİNDE NELER OLDU?

Sakis, elenecek yarışmacıyı açıklamadan önce Hikmet’in son durumu hakkında bilgi verdi. Hikmet’in hastanede olduğunu, doktorların henüz adaya gelip gelmeyeceği konusunda kendilerine bilgi vermediklerini söyledikten sonra yarışmacılara söz verdi.

Seda, Hikmet’in yokluğunu çok hissettiklerini, geri dönüp dönemeyeceğini bilmediklerini, bu yola beraber başladıklarını ve yarışmasa bile yanlarında olmasını istediklerini söyledi.

Bora, takımın gayet iyi durumda olduğunu, iki aydır konuşmadıklarını ama Hikmet’in çok yardımsever ve başarılı bir yarışmacı olduğunu hatta Survivo’un son on yılda en iyi yarışmacılarından biri olduğunu söyledi. Sakiz, Hikmet geri dönerse aranız düzelecek mi? sorusuna, Bora aralarının düzelmeyeceğini, oyunlarda konuştuklarını ama adada konuşmadıklarını kararlarının arkasında olduğunu söyledi.

Sakis, Afroditi’ye bugün neden yarışmadığını sordu. O da, ayağını burktuğunu eğer takımı isteseydi yinede ayakta yarışabilecek olduğunu söyledi. Potada olan Afroditi orada olmayı hak etmediğini, kolay lokma olmadığı için rakip takım tarafından seçildiğini ve yinede bu konumda olmaması gerektiğini söyledi.

Ria ise, profesyonel bir sporcu olmadığını, kişilerin antrenman yaptıkça kendini geliştireceğini inandığını, atış yaparken heyecanlandığını ve bu nedenle başarılı olamadığını söyledi.

RİA adaya veda eden isim oldu.

ÖDÜL VE SEMBOL OYUNLARI!

Sembol oyununu kadın yarışmacılardan Seda, Erkek yarışmacılardan ise Yusuf kazandı.

Ödül oyununda Siyah takım 10, Beyaz takım ise 8 puan aldı. Ödül oyununu alan Siyah takım lahmacun yediler ve yanında kola içtiler.

Survivor 16. Hafta Eleme Adayları Belli oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler